Hjem / Familie / Vi hjælper jer hele vejen igennem

Vi hjælper jer hele vejen igennem

Vi ved det kan være en svær periode at komme igennem, når man mister et familiemedlem eller en bekendt, som i mange år har stået en kær. Vi ved også, hvad det betyder at miste et kært familiemedlem eller ven. Man står som pårørende tilbage med mange spørgsmål, som kan synes uoverskuelige i denne svære tid. For ikke nok med, at det er en svær tid at komme igennem, er der også ved planlægning af en begravelse eller bisættelse mange ting, man som pårørende skal tage stilling til og forholde sig til. Det vil derfor være en god idé, at få en bedemand ind over planlægningen, som kan være jeres faste støtte og sparringspartner gennem forløbet.

Hvad kan vi hjælpe med?

Det er vigtigt at påpege, at afdødes familie eller pårørende ikke er forpligtet til at gøre brug af en bedemand eller anden service. De står dog altid til rådighed, hvor de kan sørge for, at afdødes ønsker samt familiens og pårørendes muligheder for at opfylde dem går op i en højere enhed, når der skal arrangeres bisættelse eller begravelse. Vi håndterer både praktiske opgaver som papirarbejde, arrangering af ceremoni samt transport, men har samtidig også mulighed for at gå i tæt dialog med jer, som er nære pårørende. På denne måde skal i som pårørende ikke bekymre jer om andet end hinanden og alle de gode minder i har haft sammen med den afdøde.

Hvor hurtigt kan i hjælpe?

Et dødsfald er ikke planlagt og kan derfor ske på alle tider af døgnet. Vi står derfor klar til at hjælpe alle timer i døgnet, og har mulighed for at komme hjem til jer inden for få timer. Ved hjemmebesøg snakker vi de overordnede ting igennem, således vi sikrer os, at den afdøde får den ønskede afslutning på tilværelsen. På denne måde snakker vi sammen om bisættelsen eller begravelsen, hvor vi efterfølgende står for alle detaljerne, så I som pårørende skal tænke så lidt som muligt.

Læs også

Gavehjælp til en mor eller din hustru

Har du det måske lidt svært med at finde gaven til moren? Eller har du …