Hjem / Forbrugertests / Oppusteligt spa til dit hjem

Oppusteligt spa til dit hjem

Der er intet der er så lækkert som at komme i et spabad. Det gælder især hvis det er udenfor. Der kan du nemlig bruge det året rundt, uanset om det er en varm sommerdag, eller hvis der er sne over det hele på en kold vinterdag. Det er faktisk heller ikke så dyrt som det måske lyder, da man kan få oppustelige spabade, der er lige så fantastiske som fastmonterede. Synes du det er svært at vælge? Så kan du altid finde en oppustelig spa test!

Hvad skal man kigge efter?

Hvis du leder efter en oppustelig spa, er der flere ting du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du gøre op med dig selv hvor mange bobler du ønsker – helt bogstaveligt! Der er forskel på hvor mange air jets der er i en oppustelig spa og derfor kan du med fordel kigge på det som det første.

Kan man pakke spa’et nemt sammen igen?

Det er faktisk også noget du med fordel kan kigge efter når du skal købe en oppustelig spa. Det er nemlig meget individuelt hvor hurtigt eller langsomt det kan gå, når de skal pustes op. Det kan jo være at du ikke har lyst til at det står ude året rundt, og det er helt fair! Så er det bare smart at købe et du hurtigt kan få i brug.

Kig efter størrelse

Er det bare en spa til dig og din bedre halvdel, eller skal der også være plads til unger, et godt vennepar og meget andet? Så er det vigtigt at have et hvor der er plads til alle! Det er derfor en rigtig god idé at gøre op med dig selv hvor mange der er inviteret ned i boblebad, inden at du investerer i noget. Og tro os – alle dine venner vil gerne prøve!

Læs også

Espressomaskine test

Den ultimative espressomaskine test

Det er blevet utrolig in at have en espressomaskine stående i køkkenet, hvilket for os …