Hjem / Bolig / 9 fede dørmåtter til din bolig
Dørmåtter

9 fede dørmåtter til din bolig

En dørmåtte er en vigtigt del af et hvert hus. Her tørrer du dine sko af, så det ikke bliver beskidt inde i huset og det er samtidig det første dine gæster møder. Det sætter selvfølgelig nogle krav til din dørmåtte. Den skal ligge helt fast, hvad enten den ligger ude eller inde, den skal kunne fjerne det skidt vi har under skoene og den skal være indbydende og flot at se på.

Jeg har i dag fundet 9, hvis jeg selv skal sige det, rigtig fede dørmåtte frem som måske ville passe ind i din bolig?

Dørmåtter med tekst

Dørmåtter med tekst er oftest dørmåtter designet til at give dine gæster et lille smil på læberne når de træder indenfor. Se bare disse sjove dørmåtter

If you’re rich, good looking and single  I’m home

Dørmåtte med tekst

En kokos dørmåtte med underlag lavet af gummi. Dørmåtten er ikke den mest skridsikre og nok heller ikke den der fjerner mest skidt fra skoene, men sjov er den!

My house was clean last week – sorry you missed it!

Dørmåtter med tekst

En super sjov dørmåtte der gør det op med mange danskeres forestilling om, at alt SKAL være perfekt når der kommer gæster.

Denne måtte er også lavet af kokos og har selvfølgelig en gummi bund. Den er til udendørsbrug. Igen skal du ikke forvente en skridsikker og effektiv måtte, men den er sjov og sandfærdig.

Skriver Collection dørmåtter

Skriver collection dørmåtter er nogle af de mest populære dørmåtter lige pt. De er lavet i en super kvalitet og har et design der vil give dine gæster et super godt førstehåndsindtryk.

Skriver collection dørmåtte Star

Skriver collection dørmåtte

Vi kan godt lide at føle os lidt specielle og her passer denne dørmåtte perfekt ind. Den har et meget eksklusivt look og kvaliteten er i top.

Dørmåtten består af en nylonmåtte med gummibagside. Dørmåtte er til indendørs brug og kan maskinvaskes.

Måtten kan købes i tre størrelser. Denne her måler 60 x 85 cm og kan købes for 695 kroner på Trendyliving inkl. GRATIS fragt.

Skriver collection dørmåtte Stone

Skriver collection dørmåtte

Denne kvalitets design måtte er lavet i 100% bomuld med et underlag af nitrilgummi med gripper, hvilket får den til at ligge bedre fast end de fleste andre dørmåtter. Igen er dette en indendørs dørmåtte, der dog skulle være i stand til at fjerne 95% af det snavs og fugt du tager med ind.

Dørmåtten kan selvfølgelig maskinvaskes

Denne måtte måler 60 x 85 cm og kan købes hos Trendyliving for 695 kroner inkl. GRATIS fragt.

Skriver collection dørmåtte Break

Skriver collection dørmåtte

Break dørmåtten fra Skriver collection er en rå og moderne dørmåtte der især tiltaler den yngre generation. Dørmåtten er nylonbelagt og har en gummibund. Måtten kan selvfølgelig maskinvaskes ved 40 grader.

Måtten måler 60*85 cm og kan købes hos Trendyliving for 695 kroner inkl. GRATIS fragt.

Kvalitets dørmåtter

Som jeg nævnte øverst i artiklen, så er det super vigtigt at en dørmåtte ligger fast på jorden og, at den kan fjerne noget skidt. Herunder ser du nogle super lækre kvalitets dørmåtter der alle lever op til de krav der er til dørmåtter.

RiZZ dørmåtte – Urban hvid

Rizz dørmåtte hvid

RiZZ laver nogle af de bedste dørmåtter du kan købe. Dette er dørmåtter der effektivt rengøre dine sko om og om igen, samtidig med at den ligget stabilt og  sikkert på jorden.

Dørmåtten er bygget op omkring en aluminiums ramme der betyder, at du får en dørmåtte der holder i MANGE år. Denne måtte måler 58 x 36 cm og  kan købes større, hvis det ønskes. Den findes også i flere farver, hvis du skulle ønske dette.

Du kan købe RiZZ dørmåtten hos Mattersshop.dk for 1.269 kroner inkl. GRATIS fragt.

RiZZ dørmåtte – Teak

RiZZ dørmåtte teak

Denne RiZZ dørmåtte er det ultimative indenfor luksus og kvalitets dørmåtter. Denne model er bygget op omkring en aluminium og teak træs ramme. Børsterne er lavet af nylonfibre der sidder fast i pvc skinner.

En UTROLIG effektiv dørmåtte med 10 års konstruktionsgaranti.

Denne model findes også i flere farver og størrelser. Den mindste måler 90 x 60 cm og kan købes hos Mattersshop.dk for 3.150 kroner inkl. GRATIS fragt.

Specielle dørmåtter

Vi skal selvfølgelig også kigge lidt nærmere på de mere specielle og atypiske dørmåtter.

Moustache dørmåtte

moustache-dormatte

Moustache dørmåtten er en sjov og anderledes dørmåtte der helt sikker giver dine gæster et smil på læben.

Du kan købe Moustache dørmåtten hos Randomshop.dk for 299 kroner.

Enter dørmåtten

Enter dørmåtte

Dette er dørmåtten til nørden. Enter dørmåtten er udformet som Enter tasten på et tastatur. Måtten er lavet af kokos og virker dermed ok som en sjov dørmåtte til huset.

Du kan købe Enter dørmåtten hos Randomshop.dk for 299 kroner.

Læs også

Varmepumpe til sommerhus: Dette skal du have fokus på

Hvis du har i sinde at købe en varmepumpe til dit sommerhus, er der flere …

En kommentar

  1. Malene - Vinterfryd.dk

    Elsker også dørmåtter. Det er en fantastisk måde at lade besøgende vide hvilket hjem de træder ind :-) Har selv en stor samling, da jeg aldrig helt kan bestemme mig hvilken en der er sejest :D og så bliver den skiftet ud, når der sker ny indretningen indenfor :-)

    /Malene – Vinterfryd.dk