Hjem / Bolig / Fatboy hængekøje – Hængekøjen familien mangler!
Fatboy Headdemock hængekøje

Fatboy hængekøje – Hængekøjen familien mangler!

Fatboy Headdemock er den absolut største og lækreste hængekøje på markedet. Jeg har for nyligt, haft æren af at kigge lidt nærmere på, og ikke mindst prøvet, en Fatboy hængekøje.

Hvis du ikke vil læse om Fatboy hængekøjen, finder du den billigste Fatboy hængekøje her:

Fatboy Headdemock – Derfor er den så lækker!

Hvem har ikke drømt om at ligge i en hængekøje på en super lækker strand i Caribien og bare nyde livet og tilværelsen? Jeg har personligt taget mig selv i det op til flere gange. I Danmark er der ikke så store muligheder for at slå hængekøjer op, da vi ikke har store flotte palmetræer, der er som skabt til hængekøjer. Vi må nøjes med mindre træer, med større mellemrum og med langt flere grene. Allerede nu begynder det at lyde lidt trist og besværligt ik?

Heldigvis har Fatboy en løsning på dette problem. Der medfølger nemlig et super smart og let stativ til alle Fatboy Headdemock hængekøjer så du kan hænge din hængekøje op OVERALT! Stativet kan bære op til 150 kg, hvilket de færreste hængekøjer kan. Det betyder også at langt de fleste danskere vil kunne ligge i en Fatboy hængekøje, og børnene kan hygge sig i hængekøjen sammen, uden du skal være i tvivl om, hvorvidt den kollapser.

Hængekøjer fra Fatboy er super fede at se på, men også bygget de de bedste materialer for at sikre en lang levetid på produktet. Selve hængekøjen er lavet af kraftig bævernylon, der kan klare nogle kæmpe belastninger. Stoffet er vandafvisende, så du kan roligt starte en vandkamp med et sovende familiemedlem og sidst men ikke mindst, så er stoffet UV behandlet, så stoffet ikke mister sin farve i solen.

En sidste genial detalje er, at Fatboy hængekøjer kan pakkes i to tasker (Vejer tilsammen 28kg), så den kan tages med på stranden eller, hvor du ellers føler for at tage den med hen.

Fakta om Fatboy Headdemock:

  • Størrelse: 330 x 100 x 140 cm.
  • Vægt: 28 kg.
  • Belastning: 150 kg.
  • Rengøring: En fugtig klud.

Lad mig også lige hurtigt opsummere fordelene ved en Fatboy Headdemock hængekøje.

Fordele ved en Fatboy hængekøje:

  • Stor og bred, så der er plads til flere personer.
  • Kraftige materialer, så den ikke går i stykker.
  • Stærkt stativ i letvægtsstål, så du kan hænge hængekøjen overalt.
  • UV beskyttet overflade, så farven ikke falmer.
  • Vandafvisende stof, så du nemt kan rengøre hængekøjen.
  • Medfølgende taske, så du nemt kan tage hængekøjen med dig.

Fatboy hængekøje pris?

En Fatboy hængekøje er en super god investering, hvis du godt kan lide at ligge udenfor og slappe af i løbet af sommeren. Den kan slås op på 2 min, der er ingen grænser for, hvor du kan slå den op og du kan lige så nemt pakke den væk igen. Vælger du at investere i en Fatboy hængekøje har du en hængekøje der følger dig de næste mange år. Med det kloge materiale valg, går den ikke i stykker lige med det samme.

Jeg har herunder samlet “den ene” online forhandler jeg kunne finde af Fatboy Headdemock. Der er simpelthen så meget rift om dem, så den er i restordre ved de andre webshops jeg har besøgt, hvorfor jeg ikke har taget dem med på denne liste.

Fatboy Headdemock hængekøje

Brugt Fatboy hængekøje

Med den voldsomme popularitet som Fatboy hængekøjen har fået, så kan du selvfølgelig også finde brugte Fatboy hængekøjer. Her er fordelen selvfølgelig, at prisen er noget lavere. Det er dog lidt mere risikabelt at købe en brugt hængekøje, både fordi det koster meget at sende en Fatboy hængekøje med posten, men også fordi du ikke ved, hvad den har været udsat for.

Du kan sagtens risikere at hængekøjen har fået en grim plet, eller at nogen måske har sidder med noget meget skarpt i lommen og dermed lavet et hul?

Køber du derfor en brugt og billig Fatboy hængekøje, så gør dig selv den tjeneste, at køre ud til sælgeren og se hængekøjen an. Lige hvad dette produkt angår, kan det ikke anbefales bare at overføre pengene og afvente en pakke fra posten.

Husk også, at du ved at købe brugt ikke får de 2 års reklamationsret du ellers ville få, hvis du købte den hos en forhandler.

Har du yderligere spørgsmål til Fatboy hængekøjer, eller har du fundet et godt Fatboy hængekøje tilbud, så skriv gerne en kommentar herunder.

Læs også

Lad en elinstallatør eller elektriker hjælpe dig med din bolig

Når det kommer til at opretholde og forbedre din bolig, er det vigtigt at tage …