Hjem / Forbrugertests / Bjørn Teddy køkkenmaskine – Bedst i test
Bjørn Teddy Køkkenmaskine

Bjørn Teddy køkkenmaskine – Bedst i test

En køkkenmaskine kan hurtigt blive ens bedste ven i køkkenet, men kun hvis man vælger at investere i en model der kan klarer de udfordringer du giver den. Jeg har selv købt en røremaskine der på ingen måde kan leve op til mine forventninger, det resulterer i at jeg oftest selv står og ælter mine deje mens jeg kigger på min røremaskine, der står og slapper af. Det er en rigtig irriterende situation at ende i, især fordi en køkkenmaskine som regel er en større investering. Derfor er det super vigtigt, at du ikke køber en for billig køkkenmaskine.

Bjørn Teddy køkkenmaskine

Bjørn Teddy køkkenmaskine

Et godt bud på en virkelig god køkkenmaskine, kunne være en Bjørn Teddy køkkenmaskine. Maskinen koster lidt mere end andre køkkenmaskiner på markedet, men man får virkelig også en køkkenmaskine der ikke giver op. Jeg har selv erfaring med Bjørn køkkenmaskiner, både bordmodellen (Teddy) og de lidt større modeller, som primært bliver brugt ved bagere og lignende. Jeg kan kun sige at det er maskiner, som er bygget til at arbejde.

En Bjørn Teddy køkkenmaskine har 500 Watt, hvilket ikke lyder af meget når man ser de billige modeller reklamere med 800+ Watt, men dette er altså rigtige Watt der faktisk kan bruges til noget.

At Bjørn Teddy er i en kvalitet for sig selv ses også på vægten. Hele 15 kg vejer denne køkkenmaskine, hvilket er MEGET mere end, hvad en billig køkkenmaskine normalt ville veje. Dette skyldtes at der bliver brugt nogle væsentlig bedre materialer og, at funktionen er tænkt ind i designet. Vægten er nemlig med til at holde køkkenmaskinen stabil mens den arbejder. En billig køkkenmaskine vil normalt være ved at vælte når den bliver belastet. Det sker altså ikke med En Bjørn Teddy køkkenmaskine.

Måske dette også er grunden til, at Bjørn Teddy køkkenmaskinen har vundet titlen som “Bedst i test” af forbrugerrådets TÆNK?

Udstyr til Bjørn Teddy køkkenmaskinen

Dette udstyr er standard tilbehør til Bjørn Teddy køkkenmaskinen:

  • 5 liters skål
  • piskeris
  • spartel
  • dejkrog
  • stænkskærm
  • ifyldningsbakke

Piskeris, spartel og dejkrog er lavet i rustfrit stål, hvilket betyder at de er stærke og tunge. Igen er de designet til virkelig at kunne tåle nogle tæsk.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at en Bjørn Teddy køkkenmaskine nok ikke vinder nogen designpris. Den er som nævnt tidligere bygget til at arbejde og ikke til at se godt ud. Men jeg synes at dette bliver ubetydeligt detalje, når man først ser hvordan den kan ælte en dej igennem, uden at man skal være nervøs for om hele maskinen pludselig er hoppet på gulvet eller motoren står af.

Bjørn Teddy køkkenmaskinen kan købes i fire forskellige farver: Sølv, Hvid, Rød og Sort. Dertil kan der selvfølgelig købes en masse tilbehør.

Du kan købe en Bjørn Teddy køkkenmaskine på disse webshops

Læs også

Skægtrimmer test

Skægtrimmer test

Skægget er igen blomstret op til, at være en kæmpe trend. Jo mere skæg, jo …