Hjem / Familie / 5 gode tips til dig der leder efter den eneste ene
Sådan finder du kærligheden

5 gode tips til dig der leder efter den eneste ene

Det er frustrerende at være ufrivilligt alene, når man søger kærligheden. Et godt sted at starte er et personligt horoskop.

Her kommer fem gode råd til, hvordan du finder kærligheden.

1. Kend dit udgangspunkt; få lagt et personligt horoskop

Når du leder efter kærligheden og ikke kan finde den, så skyldes det måske, at du ikke har tilstrækkeligt kendskab til dig selv og dine behov. Det kan du rode bod på ved at få lagt et personligt horoskop. Horoskopet er et aftryk af stjernebilledet i det sekund, du blev født. Dit horoskop er helt unikt, fordi planeterne, på det tidspunkt og sted du blev til, stod i forhold til hinanden på en måde, som aldrig siden vil gentage sig.

Ved at få lagt et personligt horoskop lærer du noget om dig selv. Både, hvordan du er inderst inde, og hvordan du virker på andre mennesker. Det er nyttig viden, når du skal finde kærligheden. Kærlighed handler nemlig både om at vide, hvad du selv har brug for, men også hvad du kan tilbyde en anden.

Skulle du være interesseret, kan vi anbefale Lykke fra Horoskop.dk

2. Giv det tid

Måske du længe har gået og ledt efter kærligheden. Det har været træls og hårdt, fordi du har så meget at give, som ingen har taget i mod. Jo mere fikseret du bliver på tanken om fraværet af kærlighed, jo mere vil du også modarbejde, den kommer. Giv den i stedet tid – for den skal nok komme. Det magiske og hjerteskærende ved kærlighed er vel netop dens flygtighed og spontanitet.

3. Opret en datingprofil

Hvis du føler, at du må gøre noget, så kan du skride til handling ved at oprette en datingprofil. Der er selvfølgelig ingen garanti for, at den eneste ene har gjort det samme – men chancen er der. Inden du giver dig i kast med de helt store udskejelser og anstrengelser for at skrive en spændende og indbydende beskrivelse af dig selv, så læs lige, hvilken type datingsite, det er. Nogle steder leder brugerne ikke efter kærlighed.

4. Meld dig ind i en forening

Det er en oplagt chance for at møde nye mennesker også uden for den virtuelle dating verden. Melder du dig ind i en forening – om det er sport eller Red barnet – så møder du automatisk en masse nye mennesker. Måske en af dem tænder en gnist i dit indre, og hvis ikke så har mange bekendtskaber aldrig skadet – det kan jo være kærligheden findes i deres omgangskreds.

5. Sænk forventningerne en smule

Mange bliver fikserede på, hvad det er de ønsker i en partner; hvordan vedkommende ser ud, griner, elsker, taler og generelt er på. Vi lever ikke i en fantasiverden, og hvis kærligheden skal blive virkelig, må du give slip på idealerne og være åben over for kærligheden. Brug den viden, det har givet dig at få lagt et horoskop, vær i nuet og oplev de mennesker, der omgiver dig. Måske kender du allerede din eneste ene.

Læs også

Gavehjælp til en mor eller din hustru

Har du det måske lidt svært med at finde gaven til moren? Eller har du …