Hjem / Familie / Sådan vælger du den rette pakkekalender til hende

Sådan vælger du den rette pakkekalender til hende

Det er ikke nogen hemmelighed at julen er min yndlings måned. En hel måned fyldt med farver, glæde, lys, kulde, familie hygge og ikke mindst traditioner.

En af vores mange traditioner er, at vi køber eller laver pakkekalendere til hinanden som en ekstra lille overraskelse gennem hele måneden.

Det at lave eller købe en pakkekalender er ikke nødvendigvis nemt. Laver du den selv skal du være meget kreativ, for at finde på tilpas mange ting, som modtageren vil blive glad for at modtage. Med 24 pakker eller ting som skal købes løber budgettet hurtigt op og det kan derfor anbefales at overveje en ekstra gang, hvorvidt en gør-det-selv pakkekalender er den rette løsning. Omvendt kan det være svært at finde en god færdiglavet pakkekalender der udelukkende indeholder ting hun vil blive glad for.

I forbindelse med mine anstrengelse for at finde en god pakkekalender til min kone, tænkte jeg at jeg ville dele et par gode idéer med dig her.

DIY pakkekalender

Do-it-yourself pakkekalenderen er den mest personlige pakkekalendere man kan give og modtage. Omvendt så kan det være svært at finde på 24 forskellige gaver der samtidig kan købes tilpas billigt til, at budgettet ikke bliver overskredet. Ligeledes tager det altså nogle timer at finde på og købe alle 24 pakker, men dernæst skal du i hvert fald og beregne en times arbejde, hvis ikke mere, til at pakke gaverne ind.

Jeg plejer som regel at have 4 større gaver af 40-80 kr. Resten af gaverne er mindre ting til 5-15 kr. stykket.

Jeg har en kone der elsker kreative ting, så bare det at give hende en pakke med forskellig farvet/mønstret tape fra Søstrene Grene er noget hun bliver meget glad for.

Generelt vil du hurtigt kunne finde noget billigt og brugbart ved at gå i Søstrene Grene, Tigeren, Normal eller ved at kigge i “rodekasserne” i f.eks. Fakta. Matas, enhver piges yndlingsbutik, vil som regel også have nogle billigere varer beregnet til netop dette formål.

Den færdig købte pakkekalender

Rigtig mange butikker laver færdige-pakkekalendere til både mænd, kvinder og børn. Dette er en hurtig løsning på en pakkekalender, der for det meste er 100% ukendt for jer begge. Problemet med denne type af pakkekalendere er, at indholdet ikke altid vil ramme hendes smag 100%.

Jeg har før købt pakkekalendere hos Matas til min kone, men indholdet har bare ikke været, hvad jeg måske havde håbet på.

I år har jeg købt min kones pakkekalender på Maggies.dk. På Maggies har de været så flinke, at lave en liste på websitet over de ting som pakkekalenderen indeholder. Det gør det meget nemmere at overskue, hvorvidt pakkekalenderen er noget din parter vil kunne tænke sig.

Jeg ville personligt selv foretrække at modtage en DIY pakkekalender, men set i forhold til den tid det tager at planlægge og lave sådan en, så ville jeg ikke blive skuffet, hvis jeg modtog en færdiglavet pakkekalender.

Læs også

Få din kloak tjekket af en kloakmester

Der er rigtig mange, der i dag mener, at de kan klare alt på egen …