Hjem / Familie / 5 ferier du kan overveje i/omkring December måned

5 ferier du kan overveje i/omkring December måned

Dagene er blevet betydligt kortere, med mere mørke og alt for få lyse dagstimer. Har du, ligesom de fleste danskere, en tendens til at blive ekstra frustreret/deprimeret her i mørket, eller har du bare brug for at komme lidt væk fra hverdagens stressede rutiner, så har vi måske fundet løsningen til dig.

Vi har lagt hjernerne i blød og fundet 5 ferier du kunne overveje i December måned.

Sol, varme og luksus i Dubai

Vi starter i Dubai, hvor flere og flere danskere vælger at tilbringe en del af December måned. Her er du garanteret godt vejr med høje temperaturer, du kommer til at opleve en helt ny kultur der har meget andet at byde på, end hvad du er vandt til fra Danmark og så kommer du til at være omringet af luksus. Høje bygninger, Ferrarier og store yachts pryder bybilledet og det er umuligt ikke at blive lamslået over alt den rigdom der er i Dubai.

Transatlantisk krydstogt

Sæsonene for krydstogter i og omkring Europa er ved at slutte og mange rederier sender nu deres skibe til USA og Sydamerika, hvor skibene skal sejle ruter indtil sæsonen i Europa igen begynder i April/Maj måned.

På deres tur fra Europa til f.eks. Sydamerika, tager de selvfølgelig passagere med for at mindske omkostningerne der er ved at sejle 10-14 dage med fuld besætning. En krydstogt over Atlanterhavet er en unik mulighed for at koble af fra hverdagens stress og jag. Ude på det åbne hav er der ingen mails eller opkald. Kun sol, høje temperaturer og mere mad og luksus end du kunne drømme om. Prisen for sådan er rejse kan som regel kun på 1/3 af normal prisen, så det skulle måske overvejes?

Afbudsrejse til Gran Canaria

Er du mere til all-inklusiv luksus på et hotel, så var det måske noget med en afbudsrejse til f.eks. Gran Canaria? Sun Tours har allerede nu nogle super spændende afbudsrejser fra Billund til Gran Canaria i December måned.

Storby ferie til byen der aldrig sover

New York er byen de fleste kvinder drømmer om at besøge og ikke mindst gå på shopping i, og det er faktisk ikke så dyrt igen. Med direkte fly fra København til New York kan du som regel kommer afsted for omkring 1.000 kr. pr. pers. pr. vej. Dertil skal selvfølgelig bookes noget overnatning, men flybilletterne skal ikke længere være en hindring for ikke at kunne tage til New York. Hver dog ude i god tid, så du kan få styr på ESTA ansøgning etc.

Hvide strande i Thailand

Sidst men ikke mindst, er der også mulighed for at tage til Thailand. Thailand er et yndet rejsemål i December måned, hvor vejret generelt er super skønt med høje temperaturer, både i luften og i vandet.

Flybilletterne er som regel i en lidt højere ende, men tilgengæld er priserne i Thailand væsentlig lavere end vi er vandt til fra både Danmark og sydeuropa.

Læs også

Få den rette hjælp til tømning af dødsbo

Døden er et emne, som rigtig mange har svært ved forholde sig til. Men vi …