Hjem / Familie / 6 spændende gaveideer til ham – Julen 2017

6 spændende gaveideer til ham – Julen 2017

Med julegaveindkøbene lige om hjørnet tænkte vi, her på redaktionen, at vi ville komme med nogle forslag til, hvad du kan give din partner i julegave, medmindre han da selv er kommet med nogle gode ønsker?

Helt konkret har vi bedt mændende her på kontoret, at finde seks potentielle julegave ønsker, som de selv ville blive glade for at modtage. 

En sjov metal skulptur til værkstedet

Den første idé der kom på bordet, var en flot skulptur/dekorationsting til værkstedet eller kontoret, alt efter hvilken type mand du har. Generelt er mænd ikke så interesseret i at købe nips og pyntegenstande og beder de os kvinder om det, kan kontoret/værkstedet hurtigt blive for feminint.

Vi har to forslag til kunst til din mands domæne:

  1. En sjovt stykke metalkunst  – F.eks. den med motorcykel mekanikeren.
  2. En skulptur fra 99skulpturer.dk, hvor du kan finde skulpturer der faktisk symboliserer noget.

Bedre lyd i hjemmet eller på farten

Alle mænd her på kontoret var af den overbevisning, at musik og bedre lyd måtte stå på en hver mands ønskeliste.

De kom frem med følgende to forslag:

  1. Sonos Play 1 som er en trådsløs højttaler til hjemmet. Den er lille og kompakt, men spiller øjensynligt fantastisk godt. Den kan tages med overalt og får ikke hjemmet til at skrige af mand.
  2. Bose Quietcomfort 35 hvilket er et trådløst headset med aktivt støjreducerende teknologi der dæmper støjen fra hverdagen og lader dig høre din musik klarer og tydeligere end før. Dette er et prisvindende headset der bliver anbefalet til alle der rejser ofte eller befinder sig i støjende omgivelser.

Lidt daglig forkælelse

Din mand drikker formentlig samme mængde kaffe som dig, hvis ikke mere. Faktisk er mænd generelt set mere interesseret i kaffe end vi kvinder er, så hvis din mand også er det, hvorfor så ikke give ham en bedre kaffeoplevelse?

Her er vores 2 bud.

  1. En espressomaskine til kapsler for en hurtigere og god smagsoplevelse – Ideelt til manden der nyder en god kop kaffe, men som ikke ønsker at vente i op mod 20 minutter på en kop.
  2. Specialkaffe fra nogle af de bedste kaffebønner i verden. Dette er henvendt kaffedrikkeren der elsker en god kvalitetskaffe og som i forvejen nyder at afprøve nye kaffebønner.

 

Læs også

Gavehjælp til en mor eller din hustru

Har du det måske lidt svært med at finde gaven til moren? Eller har du …