Hjem / Bolig / Wellness i eget hjem

Wellness i eget hjem

En tur i sauna kan være en afstressende oplevelse, og den bliver bestemt ikke en mindre fornøjelse, hvis der er udsigt til udeomgivelser. Hvis du fortsætter ud af denne tanke tangent, kan du måske forestille dig en udendørs sauna i din egen have. En eksklusivitet man ikke hverken skal undervurdere eller fortryde. Inuawellness.dk bringer velvære og forkælelse til dit hjem, således du kan indhylle dig i luksus, og træde ind i en afstressende sauna når du skulle få lyst eller føle behov for det.

 

Velvære med stil

Når man tænker på saunaer, vil mange umiddelbart sætte det i forbindelse med svømmehal, wellness og spa steder eller måske et fitnesscenter. Det er typisk disse steder, hvor en tur i sauna er muligt. En udendørs sauna er måske ikke lige noget, alle kan forestille sig visuelt, men INUA tilbyder saunaer i forskellige størrelser, så både små og store familier kan få glæde af den. De tilbyder også forskellige modeller, alt efter hvad stil du leder efter, og hvilket beløb du har til rådighed. Desuden kan de forskellige udendørs saunaer skræddersyes, således de passer til dine ønsker. Det er altså kun din egen fantasi, der sætter grænserne.

 

Derfor er sauna sundt for kroppen

Sauna-badning har mange fordele, og det kan faktisk være decideret godt for dit helbred at gå i sauna. Et af de helt klare formål med at gå i sauna, er at opleve kroppens temperatur stige. Når kroppens temperatur kommer over de normale 37,5 grader, tror kroppen nemlig at den har feber, og forsøger derved at beskytte sig ved at danne flere hvide blodlegemer. Sauna kan derved forbedre immunforsvaret. Med varme kommer sved, hvilket får porerne til at åbne sig, og derved udskille mange af de daglige kemikalier kroppen bliver udsat for.

Disse er blot nogle af de fordele, saunabadning kan føre med sig, hvilket burde få mange til at overveje, om en udendørs sauna skal på listen over fremtidige investeringer.

 

 

Læs også

Indret din hjemmearbejdsplads med stil

Der bliver flere og flere, der arbejder hjemmefra. Det kan være en stor fordel i …