Hjem / Haven / Stubfræsning og rodfræsning er en sag for professionelle

Stubfræsning og rodfræsning er en sag for professionelle

Det kan gå galt nok når private eller ufaglærte giver sig til at fælde et træ. At arbejde med træer og fældning er en profession. Det samme og måske endnu vanskeligere er den stub og de dybe rødder som et fældet træ nødvendigvis vil afstedkomme.

 

Have-ejere og andre med ansvar for anlægsprojekter kan få hjælp af en professionel her, det er virksomheden Billig Rodfræsning der tilbyder sin hjælp og ekspertise og udstyr til kunder i hele Danmark. Virksomheden har årelang erfaring og komplet udstyr, rodfræseren som er en tung maskine kræver kun 80 centimeters passage til det sted hvor træets stub og/ eller rødder skal fræses væk. Billig Rodfræsning har kørt mest i Midtjylland og Østjylland men opfordrer alle til at kontakte dem, for et billigt og uforpligtende tilbud, når de skal have fjernet en stub eller rødder.

 

Rodfræsning er en langt mere skånsom metode for din have, end hvis du giver dig i kast med at forsøge at grave rødderne op. Rodfræsning kan fjerne rødder op til 38 centimeter ned i jorden/ under niveau. Det kan give god mening at få fræset rødderne da de for eksempel kan genere væksten for andre planter i haven, eller stå i vejen for det anlægsprojekt du ser for dit indre øje eller som rent faktisk er på tegnebrættet i dit eget have-regi eller professionelt. Det kan også blot være for at undgå fald-ulykker, for dig selv eller for gæster i din have.

Læs også

Vælg det rigtige udstyr til årets bedste haveprojekter

Mange foretrækker at værktøjskassen er fyldt til randen med det nyeste udstyr, så haveprojekterne bliver …