Hjem / Forbrugertests / Vaffeljern test
Vaffeljern test

Vaffeljern test

At bage vafler er super hyggeligt – Hvad enten det er som familie hygge en kold juledag eller om det er for at overraske familien en dejlig morgen, så falder vafler altid i god jord.

Vi har siddet og analyseret en række internationale vaffeljern test, for at finde de absolut bedste vaffeljern der kan købes i Danmark. Vi har listet de fire bedste vaffeljern herunder, hvor du også finder en sammenligning af prisen fra de forhandleren der fører det valgte vaffeljern.

Vi har samlet de bedste vaffeljern i prioriteret rækkefølge herunder, startende med det bedst bedømte vaffeljern

Kitchenaid 110EERKitchenAid 110 vaffeljern test

Kitchenaid 110 EER er et fantastisk vaffeljern og i de internationale tests vi har siddet og analyseret, scorer den top karakterer gang på gang, på nær et punkt. KitchenAid vaffeljernet er nemlig meget solidt opbygget i forhold til et traditionelt vaffeljern som f.eks Wilfa Was 623 herunder. Materiale valget er noget dyre og selve funktionerne er også meget dyre at lave, end hvad de er hos de normale vaffeljern, og dette er med til at give KitchenAid vaffeljernet en meget høj pris, hvilket har trukket lidt ned i nogle af de tests vi har læst.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at KitchenAid vaffeljernet er det bedste vaffeljern du kan købe. Af funktioner der bliver meget fremhævet kan vi nævne den evne til at bage to vafler på samme tid. Dens varmelegme sørger for at give en konstant og jævn temperatur, som du forresten kan følge med i på termometeret.

Bagepladens overflade er belagt med en non-stick belægning, hvilket sørger for at dine vafler nemt kommer af og rengøring er dermed også meget nem at klare.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at dette er det mest solide vaffeljern du kan købe, og det vil uden tvivl holde i rigtig mange år.

Gå til den billigste forhandler her

Wilfa Was 623Wilfa was 623 vaffeljern test

Wilfa Was 623 er et prisvindende vaffeljern. Vaffeljernet har således vundet en test som Familiejournalen stod bag i 2013 og i 2009 kom den på en anden plads i en test som Politikken har lavet.

I disse vaffeljern test fik Wilfa Was 623 ros for at være en af de eneste maskiner der reelt set kunne bage en god og gylden vaffel. Det var der nemlig kun 2 ud af 6 vaffeljern der formåede.

Wilfa vaffeljernet er ligeledes et elektrisk vaffeljern, hvor du kan justere på varmen og dermed bage dine vafler nøjagtig som du ønsker dem.

Gå til den billigste forhandler her

Graef WA85EUGraef wa85eu vaffeljern test

Graef WA85EU har ikke deltaget i nogle nationale vaffeljerns test, men i udlandet er den blevet testet en del gange og hver gang med gode bedømmelser og kommentarer.

Først og fremmest bager den meget ensartede vafler, hvilket ikke er normalt blandt vaffeljern. Den sørger for at holde en ensartet varme på tværs af hele bagefladen og med dens non stick belægning er det super nemt at få vaflerne ud af vaffeljernet.

Graeu WA85EU har en smart justerbar temperatur styring, så du nemt kan indstille maskinen til at lave lige præcis den type vaffel som du ønsker.

Gå til den billigste forhandler her

Graef WA80EUGraef wa80eu vaffeljern test

Graef WA80EU er en næsten identisk maskine i forhold til Graef WA85EU. Umiddelbart er den eneste forskel at finde i overfladebehandlingen, hvor WA85EU er blank, er WA80EU mat i overfladen.

Hvorfor det er navngivet på denne måde er et godt spørgsmål, men når vi kigger på tests, hvor dette vaffeljern har deltaget, så er det nøjagtig samme punkter der bliver fremhævet.

Kigger vi på, hvad forbrugerne syntes om dette vaffeljern, så er der også kun gode kommentarer at finde. Vi har derfor valgt at placere Greaf WA80EU og Graef WA85 EU på en delt 3 plads i vores sammenligning, da de sjælendt bliver overgået i forbruger tests.

Gå til den billigste forhandler her

Læs også

Skægtrimmer test

Skægtrimmer test

Skægget er igen blomstret op til, at være en kæmpe trend. Jo mere skæg, jo …