Hjem / Forbrugertests / Riskoger test
Riskoger test

Riskoger test

Ris er en rigtig stor del af mange danskeres kost, desværre er det de færreste af os der faktisk formår at koge risene til perfektion. Vi tænkte derfor vi ville tage et nærmere kig på nogle riskoger test og ud fra disse analysere og vurdere, hvilken riskoger der er den absolut bedste.

En riskoger er ikke nogen stor investering, men det ville da være ærgerligt at investere i en dårlig riskoger, når vi nu kan få en god en i stedet.

Vi har læst både nationale og internationale tests igennem, ligesom vi har kigget på, hvad forbrugerne mener om riskogerne.

Herunder finder du de bedste riskogere listet i prioriteret rækkefølge med den bedste først.

Morphy Richards riskogerMorphy richards riskoger testvinder

Morphy Richards riskoger er den riskoger der har fået flest positive kommentarer og bedømmelser med på vejen.

Dens kapacitet på 1,8 liter dækker langt de flestes behov og med dens non-stick belægning er det super nemt at få risene op af maskinen, ligesom det er ligetil at rengøre riskogeren.

Indvendigt er det nemt at aflæse, hvor meget vand der er kommet i, ligesom det med den medfølgende måleske, er super nemt at planlægge, hvor meget ris der skal bruges.

Riskogeren har også den fordel, at den kan bruges til at koge pasta og dermed gør den sig selv dobbelt så anvendelig i hverdagen.

Morphy Richards riskogeren får dog først og fremmest en stor ros for at være den riskoger, der koger risene bedst gang på gang.

Morphy Richards riskoger kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Gastroback riskogerGastroback riskoger test

Gastroback riskogeren er en spændende riskoger at læse om. På tværs af de tests vi har læst, har den skiftet mellem at ligge på enten en første plads eller en anden plads og når vi kigger på brugeranmeldelser af riskogeren, er der ikke noget negativt at spotte.

Gastroback riskogeren har en rummelighed på hele 3 liter, hvilket er nok til at brødføde flere familier på en gang.

Gastroback kommer med en automatisk timer, så du indstiller bare, hvor længe risene skal have og så kan du ellers gå i bad eller lave noget helt andet. Når timeren er færdig slukker den selv for kogningsprocessen.

Herefter holder maskinen risene varme i relativ lang tid, så du behøver ikke engang stresse over, at skulle spise så snart den er færdig.

Med gastroback riskogerne vil det at koge ris, føltes som en leg. Det er stortset umuligt at brænde risene på i en riskoger og ikke nok med det, så kan du også dampe grøntsager i maskinen.

Gastroback riskoger kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Tristar RK6114 riskogerTristar RK6114 riskoger test

Tristar RK6114 riskoger har scoret rigtig mange toppoint i flere forskellige riskoger test, både for dens simplicitet, design og kogeevne.

Dette er en simpel og effektiv riskoger der kan, hvad der forventes af den. Med dens gode varmelegeme sørger den for at afgive samme mængde varme, hver gang du koger ris. Med andre ord får du en utrolig ensartet kogning, og dermed det samme resultat hver gang.

Tristar RK6114 riskogeren er heller ikke nogen grim riskoger at have stående. Den er flot udført i rustfrit stål med sorte detaljer og en enkelt knap på fronten.

En Tristar RK6114 er er super nem at indstille og den vil gang på gang leverer ris der er kogt til perfektion.

Tristar RK6114 riskoger kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Lékuké riskoger til mikroovnLékuké riskoger test

Lékuké riskoger er en sjov lille riskoger der har vundet en anden form for riskoger tests end de øvrige her i artiklen.

Lékuké er nemlig ikke en elektrisk riskoger, men derimod en riskoger der skal bruges i mikroovnen. Dermed er den heller ikke på samme niveau som de øvrige maskiner, men taget prisen og nemheden i betragtning, er dette en meget sjov og fornuftig løsning.

Lékuké skal nemlig bare fyldes med ris og vand, hvorefter den skal en tur i mikroovnen. Her afhænger resultatet selvfølgelig af, hvor lang tid og, hvor stor effekt du giver risene og her bliver du nødt til at eksperimenterer lidt, før du opnår et super godt resultat.

Med Lékuké riskogeren er du også begrænset i, hvor stor en mængde ris du kan lave på en gang, men bor du selv, kan denne riskoger sagtens opfylde dine behov.

Lékuké riskoger kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Læs også

Skægtrimmer test

Skægtrimmer test

Skægget er igen blomstret op til, at være en kæmpe trend. Jo mere skæg, jo …