Hjem / Gode råd / Værd at vide når du skal købe toiletpapir

Værd at vide når du skal købe toiletpapir

Toiletpapir er noget, som vi alle har brug for købe jævnligt. Derfor er det også et produkt, hvor der over en længere periode kan spares nogle penge. Men hvordan gør man bedst det, og hvilke ting skal man se efter, når der handles toiletpapir? Det kan du blive klogere på i dette skriv.

Sammenlign altid priser

Når du gerne vil spare penge på toiletpapir, giver det altid god mening at sammenligne priser fra forskellige firmaer. Det kan du for eksempel gøre gennem tilbudsaviser, men du kan også gøre det på prissammenligningstjenester som for eksempel Pricerunner. Kig altid på flere forskellige leverandører, så du får et godt overblik over priserne generelt i markedet. Når du sammenligner prisen bør du kigge på kiloprisen. Der er nemlig forskel på rullernes længde samt hvor mange ruller der er i pakkerne.

Forskel i kvaliteter

Der er stor forskel i kvaliteten på toiletpapir. Der findes selvfølgelig de helt billige varianter, ligesom du selvfølgelig også kan købe luksuriøse varianter med både 2- og 3-lag. Pris og kvalitet følger naturligvis hinanden. Ønsker du derfor at spare penge på dit toiletpapir, kan du med fordel købe en lidt ringere kvalitet, omend det ikke er den samme oplevelse.

Ønsker du topkvalitet, kan du for eksempel købe Tork toiletpapir, der er kendt for sine gode kvalitet og sugeevne. Tork er stærke på hygiejneløsninger til især virksomheder, hvor der er behov for dispensere og så videre. Ønsker du noget ordentligt i hjemmet, kan du selvfølgelig også købe Tork toiletpapir til hjemmet. Ud over Tork toiletpapir er andre kendte mærker for eksempel Kathrin, Lambi og Lotus, der også laver toiletpapir i fantastiske kvaliteter.

Offline vs online?

Det er værd at spørge sig selv, hvorvidt det giver mening at købe sit toiletpapir online eller offline. Hvad er egentlig billigst? Priserne kan svinge både online og offline, og derfor er der som sådan ikke en tommelfingerregel for, hvor det er billigst at shoppe. Online butikker kan typisk sætte priserne en smule lavere, da de ikke har de samme omkostninger i form af lokaler. Det ses dog ofte at fysiske butikker tager priskrigen op og kører nogle rigtig gode tilbud på toiletpapir.

Nogle netbutikker har en loyalitetsbonus, hvor du optjener en procentdel af dit køb. Over tid kan du spare meget ved at handle hos disse shops. Vi anbefaler dog altid at sammenligne priser begge steder og så også tage højde for fragten, hvis du køber online og for transporten til og fra butikken, hvis du køber i en fysisk butik.

Læs også

Skal du have bygget et hus? Læs med her

At få bygget sit eget hus er en drøm for mange. Det er en mulighed …