Hjem / Familie / Tag børnene med på en anderledes og uforglemmelig rejse

Tag børnene med på en anderledes og uforglemmelig rejse

I dag findes der et utal af forskellige måder, hvorpå man kan rejse. Mange børnefamilier vælger ofte den ”nemme” løsning og ender oftest med at bestille en charterrejse til et sydeuropæisk land. Her er alt planlagt og tilrettelagt på forhånd, og selve rejsen står på ren afslapning, og hvor man ikke skal foretage sig noget som helst. Det er jo i for sig også en rigtig skøn og nem rejseform, men nogle gange kan man godt have lyst til, at der skal ske noget, og at man kommer ud og oplever nogle ting. Sidder du som forælder og kan genkende dette scenarie? Og mærker du også nogle gange lysten og behovet for, at der skal ske noget mere på jeres rejser? Så skal du læse med her.

Afrika – et familievenligt rejsemål

Hvis I som forældre ønsker at tage på en ferie, der er lidt udover det sædvanlige, og hvor I og jeres børn virkelig får en på opleveren, så bør I overveje at rejse til Afrika. Nu tænker I sikkert at Afrika ikke ligefrem rimer på familieferie, men det gør det faktisk! Afrika er tværtimod en meget familievenlig rejsedestination. Her vil I virkelig få mulighed for at give jeres børn en spændende og anderledes ferie, som de aldrig vil glemme. Så hvis I går med tanken om at tage jeres børn med på en anderledes ferie, så bør I overveje en rejse til Afrika. Hos Africa Tours har de et bredt udvalg af forskellige rejseformer, hvor de bl.a. tilbyder forskellige familierejser. De har både en masse rejsepakker, som er tilrettelagt, men de kan også hjælpe med at skræddersy en rejse, så den passer lige netop til jeres ønsker og behov.

Kontinentet der byder på det hele

Det næste store spørgsmål er så: ”hvad skal vi opleve i Afrika?”. Afrika er jo et kæmpestort kontinent, så det kan virke meget uoverskueligt at skulle planlægge en rejse dertil. Men det er netop det fantastiske ved Afrika! Afrika kan nemlig byde på stort set alt, og der er så mange muligheder! Afrika byder på alt lige fra safarirejser på den afrikanske savanne til eksotiske badeferier på lækre øer i det indiske ocean. I og med at Afrika byder på så mange forskellige muligheder, så er det også oplagt at kombinere alle disse ting. I kan f.eks. starte ferien på en Kenya safari, hvor I og jeres børn kører rundt i en jeep på savannen og kommer tæt på dyrene. Hvis I også ønsker at give jeres børn en kulturel oplevelse, så er der også rig mulighed for det! I kan f.eks. tage til Sydafrika og besøge Cape Town, som rummer en masse spændende historie! Hvis I samtidigt også har et behov for at komme på badeferie, så er det også oplagt at afslutte rejsen med en skøn badeferie på en eksotisk strand – her kan I f.eks. vælge at tage til Zanzibar eller Seychellerne, som begge byder på flotte sandstrande og krystalklart vand.

Læs også

Gavehjælp til en mor eller din hustru

Har du det måske lidt svært med at finde gaven til moren? Eller har du …