Hjem / Familie / Spil idéer til vinterens hygge
bezzerwizzer

Spil idéer til vinterens hygge

Som du måske har lagt mærke til, så er det lige så stille blevet mørkere udenfor. For mig er det et tegn på at julens hyggelige tid nærmer sig og jeg glæder mig lige så meget som da jeg var barn.

En af mine yndlingsbeskæftigelser er, at spille hyggelige, sjove eller endda frække spil med mine nærmeste, selvom den sidste genre er forbeholdt min partner og jeg.

Jeg tænkte jeg i dag ville give dig nogle idéer til sjove spil for dig, din partner og familien.

Julepuslespil

Der er ikke noget der kan samle familien som et puslespil og, hvad er mere oplagt i julen, end at lægge et fint Disney julepuslespil.

Vi har nogle meget passionerede puslespils læggere i familien, så vi køber som regel puslespil i størrelsen +2.000 brikker, for at få en udfordring og mere end bare to timers underholdning.

Du kan finde julepuslespil på Puzzleshop.dk

Bezzerwizzer eller andet brætspil

Har du ikke altid drømt om at bevise, at du er familiens klogeste hoved? Vi spiller ofte spil som Bezzervizzer eller Trivial Pursuit i vores familie og vi elsker den interne konkurrence.

Selvom brætspil er lidt dyre, ofte +500 kr, så er der virkelig mange timers underholdning i sådan et spil. Sammenlignet med f.eks. en tur i biografen eller ud at bowle, så er det ekstrem billig underholdning som hele familien kan deltage i.

Du kan finde brætspil som Bezzerwizzer og andre familie brætspil på Wupti.com

Brætspil til par – Af den frækkere udgave

Som par har vi engang imellem brug for lidt spænding og nye udfordringer for at tænde op under hinanden. Et sexspil er ideelt til dette. Et sexspil kan i teorien være et uskyldigt spil strippoker, men der findes også mange komplette bræt-sexspil som er yderst vellavede og gennemtænkt.

Har du mod på at udfordre din partner, kan sådan et spil være ekstremt underholdende, på flere måder.

Du kan købe et stort udvalg af sexspil på Sexnetto.dk

Læs også

Sådan sørger du for børnefødselsdagen

Har man børn derhjemme, så vil man selvfølgelig sørge for, at de har det så …