Hjem / Bolig / 5 super fede sæt sengetøj
Super flot sengetøj

5 super fede sæt sengetøj

Jeg har en mindre svaghed for sengetøj, så jeg tænkte, hvorfor ikke skrive en artikel om 5 super fede sæt sengetøj? Der er nemlig et kæmpe stort udvalg, hvis du først begynder at kigge internettet igennem. Jeg har fundet fem sæt sengetøj frem som jeg syntes er super cool.

Har du lyst til at springe i artiklen, kan du som altid bruge denne indholdsfortegnelse:

  1. By Nord sengetøj
  2. Au Maison sengetøj
  3. Normann Copenhagen sengetøj
  4. Hay sengetøj
  5. Louise Roe sengetøj

1 – By Nord sengetøj

By nord sengetøj

By Nord sengetøj er det første sæt sengetøj jeg vil præsentere dig for, og det er der en helt speciel grund til. Jeg er nemlig faldet pladask for dette super skønne nordiske sengetøjssæt. By Nord der er firmaet bag, har skabt en nordisk inspireret sengetøjskollektion, holdt i kolde farver, primær hvid, og med et påtrykt motiv af et nordisk dyr. På puden er der trykt en lille tekst omkring det dyr du har valgt, skal være på dit dynebetræk.

Du kan vælge mellem følgende nordiske dyr:

– Bjørnen

– Ulven

– Elgen

– Pindsvinet

– Dådyret

– Hesten

– Isbjørnen

Udvalget varierer selvfølgelig alt efter, hvilket webshop du kigger på. By Nord sengetøj er meget eftertragtet, så det kan blive besværligt at finde en webshop der har samtlige motiver på lager, i alle størrelser.

By Nord sengetøj er lavet i 100% økotex bomuld, hvilket giver sengetøjet en utrolig blød og dejlig kvalitet, perfekt til hyggelige aftener på sofaen eller en behagelig nattesøvn.

By Nord sengesæt kan købes i alle gængse størrelser – både til børn, voksne og selvfølgelig som dobbeltdyne.

Prisen ligger som regel omkring 800-1.000 kr for sengetøj til en seng.  Prisen afhænger selvfølgelig af, hvilken størrelser du ønsker.

By Nord sengetøj kan købes følgende steder:

2 – Au Maison sengetøj

Au Maison sengetøj

Au Maison er et dansk design firma vi ikke ser alt for meget til endnu, men engang imellem kan det lade sig gøre at falde over nogle virkelig lækre produkter fra dem. Jeg har i denne omgang taget et kig på deres sengetøj, som jeg ELSKER rigtig meget. Det der er så super fedt ved Au Maison sengetøj er, at det er super simpelt! Du har sikkert hørt om KISS metoden før “Keep it simpel stupid” og det må jeg indrømme at Au Maison har formået. Sengetøjet er simpelt dekoreret med nogle stjerner, der vil passe fint ind i stort set alle soveværelser.

Sengetøjet er lavet af 100% bomuld, hvilket giver en dejlig blød kvalitet, som du vil sove rigtig godt med.

Au Maison sengetøj kan købes i de normale størrelser og ligger til ca. 550-700 kr. pr. stk.

Au Maison sengetøj kan købes følgende steder:

3 -Normann Copenhagen sengetøj

Normann copenhagen sengetøj

Det næste sengetøjssæt er fra Normann Copenhagen, som du ikke kan undgå at have hørt om. De er OVERALT lige nu, og de laver noget af de fedeste designs. Normann Copenhagen sengetøj er ingen undtagelse. Deres sengetøj er meget simpelt og elegant designet, hvilket sikre at det vil passe ind i alle hjem.

Normann Copenhagen har valgt at satinvæve bomulden, så sengetøjet bliver ekstra glat. Dertil har de tilføjet en skjult knaplukning, hvilket er en genial feature.

Du kan købe Normann Copenhagen sengetøj i alle normale størrelser og i mange forskellige farver. Prisen ligger omkring 6-700 kr for et sæt.

Normann Copenhagen sengetøj kan købes følgende steder:

4 – Hay sengetøj

Hay sengetøj

Danske Hay laver ALT i design og indretning. Jeg har før skrevet om Hay puder, som jeg syntes er kanon fede, men denne gang kigger vi på Hay sengetøj. Hay sengetøj kan købes i flere forskellige design, fælles for dem er dog, at de er simple og holdt i lyse, positive nuancer.

Hay sengetøj er lavet af satin vævet bomuld og kan selvfølgelig købes i alle normale størrelser. Både til voksne og børn.

Prisen varierer alt efter om det er til børn eller voksne, men regn med ca. 600 kr. pr sæt.

Hay sengetøj kan købes følgende steder:

5 – Louise Roe sengetøj

Louise Roe sengetøj

Louise Roe er et relativt nyt dansk brand, startet i 2010. Selvom de kun er fire år gamle, så har de med deres fokus på æstetik, kvalitet og funktionalitet, formået at skabe nogle MEGET eftertragtede produkter. Louise Roe sengetøj er ligeledes et af deres ultra simple, men højt eftertragtede produkter.

Designet er helt simpelt og holdt i en enkel farve. Stoffet har et svagt flise mønster, der giver et lille og spændende spil.

Af materialer har de valgt af bruge bomuldsatin, der giver stoffet en dejlig glat karakter.

Louise Roe sengetøj kan købes i de mest normale størrelser. Det er ikke lykkedes mig at finde dem til børn. Priserne ligger i prislejet +1.000 kr for et enkelt sæt. Prisen kan måske virke høj, men set i forhold til den symbolisme det er, at eje Louise Roe sengetøj eller andre ting for den sags skyld, så er prisen bestemt ikke speciel høj.

Louise Roe sengetøj kan købes følgende steder:

Læs også

Varmepumpe til sommerhus: Dette skal du have fokus på

Hvis du har i sinde at købe en varmepumpe til dit sommerhus, er der flere …