Hjem / Bolig / Skal du have nyt køkken?

Skal du have nyt køkken?

Køkkenet er en af de sted, hvor vi opholder os allermest i vores hjem. Det moderne køkken er et meget socialt køkken, hvor hele familien er med til at lave mad. Derudover har mange af os integreret både spisestuen og stuen med vores køkken, så derfor er det endnu vigtigere end før, at vi har et smukt køkken, der er behageligt og nemt at være i.

 

Når du skal foretag et køkkenvalg, er der rigtig mange ting, du skal tage stilling til. Der er nogle helt lavpraktiske ting som størrelse, form og hvad der kan lade sig gøre i dit hjem. Dog er det også super vigtigt, at dit køkkenkøb afspejler din personlighed og din families behov. Det er super vigtigt, at man ikke går på kompromis med sin ønsker og drømme for køkkenet.

 

Hos vestjyske Aubo er de specialiseret i at levere smukke kvalitetskøkkener til gode priser. De har hjertet og fornuften med i alt, hvad de gør og sætter en ære i, at hjælpe dig med at opnå dine køkkendrømme. Hos Aubo Køkken & Bad kan du få gratis og uforpligtende tilbud, samt opmåling og indretningstips. Aubo Køkken & Bad har over 30 års erfaring, og de har Skandinavien og hele Europa som deres marked. På trods af det har de stadigvæk benene solidt plantet i den vestjyske jord og arbejder for en virksomhed, hvor der er plads til alle og deres personlige udvikling. Find dit nye køkken hos AUBO.

4 klassiske køkkentyper

Når du skal i gang med at lede efter det perfekte køkken, er det en god idé at finde lidt inspiration rundt omkring, og overveje hvilken stil du gerne vil have i dit køkken. I dag findes der rigtig mange forskellige veje at gå, men 4 af de mest klassiske og moderne stilarter får du en kort beskrivelse på her.

 

Moderne

Det moderne køkken er åbent og lyst, men har samtidig noget kant. Her er store brede skuffer, som man kan gemme ting væk i, men samtidig er der plads til åbne hylder og massere af nips. Ofte er overskabene sløjfet i det moderne køkken til fordel for store brede skuffer.

 

Landstil

Den klassiske landkøkken går aldrig af mode. Det er smukt og romantisk med massere af fine detaljer. Her er plads til massere af hygge og god bordplads til at gå i krig med madlavningen. I sådan et køkken vil man gerne have et godt overblik over redskaber og ingredienser.

 

Nordisk

Den nordiske indretning er god til at kombinere lyse farver og dybe materialer. Her er man ikke bange for at tage de mørke farver med ind. Særligt naturen er i fokus i det nordiske køkken, hvor det naturlige lys spiller en stor rolle. Her er både plads til hygge og det travle liv.

 

Minimalistisk

Det minimalistiske køkken har rene linjer og smukke grebsløse låger. Her kan man virkelig gemme rodet væk, og det er nemt at holde ryddeligt. Her er massere af plads til kulinarisk udfoldelse, men samtidig er det nemt at få det hele ryddet af vejen igen.

Læs også

Lån til de større projekter derhjemme

Der er mange, som hele tiden har planer om projekter, som de skal have lavet …