Hjem / Bolig / 5 gode råd til dig der skal flytte

5 gode råd til dig der skal flytte

Hvis du står overfor en flytning og synes, det virker en smule uoverskueligt, kan du følge nedenstående råd. Det er eksempelvis en god idé at huske på den grundige rengøring af dit gamle hjem, og det er en god idé at få hjælp til flytningen, så du ikke står med alt selv. Læs med herunder.

 

De 5 flytte-råd

  • Skriv en huskeseddel – Med en huskeseddel over alle de ting, der skal ordnes i forbindelse med flytningen, har du et større overblik. Efterhånden som tingene på sedlen bliver ordnet, begynder du at strege dem ud. Sørg for altid at have sedlen ved hånden, så du er klar til at notere, hvis du kommer i tanke om noget nyt.
  • Planlæg – Planlægning er et af de mest dyrebare råd. Hvis du i forvejen har planlagt, om du skal have et flyttefirma til at hjælpe med din flytning, hvor dine møbler skal stå i det nye hjem, og hvilke nye møbler du skal ud at købe, gør det hele processen meget mere overskuelig.
  • Undersøg diverse flytteforretninger i din by – Hvis du eksempelvis bor i Aarhus, er Flyttefirmaet Varebilnu en af mulighederne. At få hjælp fra et flyttefirma sikrer dig en effektiv, tryg og hurtig flytteproces.
  • Sæt labels på dine flyttekasser – Der findes næsten ikke noget værre at træde ind i sit nye hjem med flyttekasser over det hele, hvis man ikke har husket at sætte labels på kasserne. Hvor er tandbørsten? Hvor er tallerkenerne og glassene? Sengetøjet? Børnenes yndlingslegetøj? At have labels på flyttekasserne gør det meget mere overskueligt at træde ind i sit nye hjem, og det går desuden hurtigere med at få pakket ud.
  • Lav den grundige rengøring af dit gamle hjem løbende op til flytningen – Hvis du fraflytter en lejebolig og gerne vil have en stor del af dit depositum tilbage, er det blandt andet rengøringen, der har betydning for, hvor meget du får tilbage af dit depositum. Det er desværre ikke den almindelige rengøring som støvsugning og gulvvask, der betyder noget. Det gør derimod den grundige rengøring såsom afkalkning af fliser og armatur på badeværelset, vinduesvask, rengøring af ovn og emhætte osv. Hvis du gør nogle af disse ting løbende op til flytningen, skal du ikke stå med så mange praktiske ting, imens du er i gang med at flytte.

 

Tilbage er kun at sige – god flytning.

Læs også

Find ud af hvilken mixer du skal have

Uanset om du er en nybegynder eller en semi-pro i køkkenet, er en pålidelig røremaskine …