Hjem / Familie / Sådan giver du dit hjem et feminint præg

Sådan giver du dit hjem et feminint præg

Når det kommer til femininitet i forhold til indretningen, bliver der ofte lagt vægt på bløde materialer, sarte farver og fin pynt. Den feminine indretningsstil er derfor meget udbredt hos især kvinder, men stilen i sig selv eller træk fra stilen passer godt ind i langt de fleste hjem. Det feminine udtryk kan nemlig være med til at give din bolig et åbent, blødt og indbydende udtryk. Læs med i denne artikel, hvis du vil have konkrete bud på, hvordan du får et feminint præg i dit hjem.

Invester i lette og lyse møbler eller transformer dem, du har

Hvis du vil gå all-in på den feminine stil, er det en god idé at investere i mere end blot pyntegenstande. Dit hjem kan nemlig være aldrig så fint pyntet, men hvis din stue er præget af en stor, sort lædersofa, som ikke ligefrem harmonerer med den feminine stil, bliver det svært at nå til vejs ende. Hvis pengepungen ikke tillader, at du investerer i nye møbler, kan du i stedet vælge at pryde de tunge, mørke møbler med lyse tæpper og puder. På den måde bliver det hårde udtryk blødt op.

Gå efter lyse farver og fine former og faconer

Uanset om det kommer til møbler, malerier eller pyntegenstande, er det vigtigt, at den brugte farveskala er lys og let. Det feminine præg i indretningen er nemlig præget af hvide farver og lyse pastelfarver. Derudover er det en god idé at holde sig til lette, fine former og faconer, når det kommer til pyntegenstande. De store, tunge lysestager af træ kan derfor skiftes ud med tynde, høje lysestager i et let metal. Lysestager og andre former for pyntegenstande må også meget gerne stå i par, hvis stilen skal fuldendes. Har du brug for flere idéer til den feminine indretning, så se mere her.

Læs også

Gavehjælp til en mor eller din hustru

Har du det måske lidt svært med at finde gaven til moren? Eller har du …