Hjem / Gode råd / Sådan finder du et godt flyttefirma

Sådan finder du et godt flyttefirma

Ofte tilbyder flere hjemmesider at indhente tre uforpligtende tilbud til dig fra forskellige flyttefirmaer, så du kan tage imod det tilbud, som passer bedst til den situation, du står i. Man skal dog huske at tjekke, hvad der er medregnet i prisen i de tilbud, man får – dette for at sikre at man ikke tror, man har købt en pakkeløsning med alt inkluderet og så pludselig skal til at planlægge flytningen forfra. Det er i forvejen en omkostningsfuld affære at flytte, så uforudsete udgifter bringer sjældent lykke med sig. Hvis du ønsker at finde de troværdige firmaer, kan du løse forskellige anbefalinger fra andre, som har brugt deres service. Bor du i Esbjerg og omegn, kan du få en aftale i hus med de blå bude, som er meget troværdige. Hvis du ønsker dette, kan du læse mere her.

Brug tid på nettet

Når du beslutter dig for at benytte et flyttefirma til din flytning er det en god ide at bruge lidt tid på at vælge det rigtige flyttefirma. Der findes mange dygtige og professionelle flyttefirmaer, men indimellem er der desværre nogle sorte får. Er du uheldig at vælge det forkerte flyttefirma kan du som kunde ende med at tabe penge og genstande du holder af. Nogle af de ting der kendetegner de useriøse flyttefirmaer, er at de tilbyder en lav timeløn og ønsker kontant afregning. En afregning som ofte er over den aftalte pris.

Opmagasinering

Har du møbler og inventar stående som du ikke bruger længere men heller ikke ønsker at smide ud – overvejer du måske opmagasinering. Ved at vælge den rette opmagasinering kan der være mange penge at spare. Opbevaring af alt lige fra cykler, møbler til gamle bøger er blevet populært og flere firmaer- og flyttefirmaer har gjort opmagasinering og til en god forretning. 

Læs også

Dette skal du huske når du lejer en flyttebil

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal kigge efter når man …