Hjem / Haven / Disse boligprojekter skal du springe ud i til foråret

Disse boligprojekter skal du springe ud i til foråret

Foråret er tiden, hvor vi kan begynde at være lidt mere udenfor. Det bliver lidt bedre vejr til gør-det-selv-projekter. Hvis du er vild med at gå i gang med nye projekter, har du måske allerede planer om, hvad du skal lave i dette forår. Hvis ikke du har fundet på noget endnu, kan du få noget inspiration her.

Bliv klar til sommer med en lækker terrasse

Hvis ikke du allerede har en terrasse, kan du bruge foråret på en lave en fin sommerterrasse, så du er klar til grillaftener med dine venner og familie. Når du skal lave en terrasse, skal du finde ud af, hvor den skal være henne i din have. Her kan du tænke over sådan noget som, hvor solen mest er, og hvor det blæser mindst. Desuden skal du have fundet de rette materialer. Du kan f.eks. vælge en terrasse fra Wimex.

Giv dit hus en kærlig hånd med en klat maling

Hvis dit hus er begyndt at se ud som om det godt kunne trænge til en kærlig hånd, kan du bruge dit forårs på at male det. Maling kan gøre rigtig meget, for dit hus kan komme til at se helt nyt ud. Du kan vælge at opfriske den nuværende farve eller springe ud i en helt ny. Hvis dine vinduer trænger til det, vil det også pynte at male dem.

Ret op på alle de trælse småting

Du har garanteret ligesom så mange andre en masse forskellige småting, du er utilfreds med i din bolig. Du kan bruge dette forår på at skrive en liste over de ting og få fikset så mange af dem som muligt. Det er måske ikke det sjoveste projekt, men det vil være virkelig rart efterfølgende, fordi du overordnet vil blive mere tilfreds med din bolig på den måde.

Læs også

Brug kunstgræs til børnenes sportsbane i haven

Står din have overfor en overhaling i den nærmeste fremtid, og mangler du en smule …