Hjem / Familie / Sådan får du dine børn med ud i haven

Sådan får du dine børn med ud i haven

Oplever du også tit, at du har svært ved at få dine børn med udenfor? Om end det er med på en gåtur for at få noget frisk luft, eller om det bare er en tur ud i haven? Det er noget rigtig mange forældre har svært ved. I en tid hvor mobiltelefonen, computeren og diverse tablets fylder alt i vores og vores børns hoveder, så bruger vi desværre mindre og mindre tid udenfor. Vi har hver især travlt med at sidde med vores hoveder begravet ned i skærmen. Du ved nok også udmærket godt, at det ville være meget sundere for både dig selv og dine børn, hvis I gik udenfor og fik noget frisk luft og motion.

En trampolin giver mange timers sjov

En måde hvorpå du kan lokke dine børn med udenfor er ved at anskaffe en trampolin til haven. En trampolin er en fantastisk måde til at underholde dine børn udenfor. En trampolin vil først og fremmest få dine børn til at elske at være ude i haven, og på den måde sikrer du dig, at de får den rette mængde motion og frisk luft. Derudover så glemmer de også alt om deres mobiltelefoner og computere, fordi de i stedet bliver så optagede af at hoppe på trampolin. Sidst men ikke mindst så vil det også have den effekt, at du selv kommer til at tilbringe mere tid ude i haven. For selvom man kan få havetrampoliner med sikkerhedsnet, så anbefales det alligevel, at man holder lidt øje med børn, der hopper på trampolin. På den måde kommer du også selv til at få mere frisk luft end normalt.

Du vil formentlig meget hurtigt opleve, at du får meget gladere børn. Frisk luft og fysisk aktivitet skaber nemlig glæde, og det vil uden tvivl kunne mærkes på dine børn.

Læs også

Gavehjælp til en mor eller din hustru

Har du det måske lidt svært med at finde gaven til moren? Eller har du …