Hjem / Familie / Sådan finder du en god familievenlig bil

Sådan finder du en god familievenlig bil

Der er forskel på at have bil som par og som børnefamilie. Måske ikke når børnene er store, men når de er små, så skal bilen gerne passe til dem. Der er derfor modeller, der egner sig særlig godt til familie, som gerne vil have god plads til barnevogne, klapvogne m.m.

 

Hvilken familiebil skal I vælge?

Det afhænger af, hvor stor jeres familie er, hvilke behov I har som familie. Ønsker I god plads og rummelighed, så vil det ofte være en stationcar eller en MPV’er, der vil egne sig godt til jer. Er børnene blevet så store, at de ikke behøver at have autostol, barnevogn og klapvogn med, så er der et større udvalg, ift. hvilken bil I skal vælge.

 

MPV

En MPV er en af de store familiebiler, som er en fleksibel bil, der både kan rumme 3 og flere børn. Ofte vil der i en MPV’er være mulighed for 3 stolerækker. Derudover så er bagsæderne ofte separate, hvilket giver mulighed for at have 3 autostole på bagsædet.

 

Stationcar

En stationcar har et stort bagagerum, hvilket giver den en god rummelighed både ift. børn, men også hvis I skal have varer eller andet hjem, som er længere, så er en stationcar helt ideel. Det er en bil, der anbefales til familien med to børn.

 

Hatchback

Er en fantastisk bil, hvis du enten har et barn, eller at dine børn er store og dermed ikke sidder i autostol mere. Den vil være billigere end en MPV’er og stationcar, men hvor baggagerummet og rummeligheden i bilen generelt vil være mindre.

 

Test bilen inden du køber den

Når du skal købe bil, så er det en god idé både at få en prøvetur i bilen, men også at få den tjekket efter, hvis den er brugt. På den måde undgår du at købe katten i sækken. Det kan være dyrt at anskaffe sig en ny bil få mere at vide om lån til bil her.

Læs også

Sådan finder du den bedste ejdomsadministration

Hvis du har brug for ejendomsadministration, så kan du vælge mellem mange forskellige firmaer. Det …