Hjem / Bolig / Er dit træ blevet for stort? Så kan det være du skal have hjælp til topkapning

Er dit træ blevet for stort? Så kan det være du skal have hjælp til topkapning

Ens have betyder en hel del, når det kommer til hjemmets helhedsudtryk, og derfor er det også vigtigt, at haven ser ud, som man ønsker den. Det kan være, man har et træ i haven, som har vokset sig lidt for stort, og der ikke er plads til at fælde det på almindelig vis. Her kan det blive nødvendigt at anvende topkapning. Det er nødvendigt at bruge topkapning, hvis der ikke er plads til, at træet kan falde ned i det område, det står uden at ramme noget. Det betyder altså at i stedet for at fælde træet, så skærer man toppens og sidens grene af fra træet, så det fylder mindre og måske ser pænere ud i haven.

Hos Træ & Teknik er de specialister i topkapning og hjælper blandt andet kunder fra Horsens, Skanderborg, Silkeborg, Randers og Aarhus. De er uddannede inden for faget, så de ved nøjagtig, hvordan de bedst behandler træet og sørger for at udføre arbejdet, så det hele er gjort korrekt. De yder altid et sikkert og professionelt stykke arbejde, så du kan være sikker på, at der ikke er noget omkringliggende i din have, som bliver skadet. Klik her og læs mere om, hvad de kan tilbyde dig, hvis du har problemer i haven.

Få altid hjælp fra professionelle til topkapning

Hvis du har behov for at lave topkapning af et stort træ i haven, så er det sjældent en god idé selv at springe ud i det, medmindre du er uddannet inden for faget. Det kan godt være en farlig opgave, og derfor er det bedre at få en professionel på sagen, som ved nøjagtig, hvad de laver.

Hos Træ & Teknik er de uddannede på Skovskolen og kan derfor altid sikre et professionelt stykke arbejde til både private kunder såvel som erhvervsdrivende.

Læs også

Indret din hjemmearbejdsplads med stil

Der bliver flere og flere, der arbejder hjemmefra. Det kan være en stor fordel i …