Hjem / Gode råd / Sådan får du råd til ferie

Sådan får du råd til ferie

Sommeren er lige om hjørnet, kufferterne bliver pakket, og mange danskere drager sydpå, i sommerhus eller på storbyferie. Kvalitetstiden med familie og venner er høj på en ferie, men det samme er priserne. For mange kan det være svært at finde luft i økonomien til at komme væk, men med lidt omtanke og små råd kan det godt lade sige gøre:

 

Lej din bolig ud

Når du er på ferie, står din bolig tom. Derfor kan du med fordel leje den ud i perioden, hvor du er væk. På den måde tjener du penge til din egen ferie, mens du samtidig mindsker risikoen for indbrud, da din bolig nu ikke er ubeboet. Alternativt kan du også bytte din bolig. Konceptet går i sin enkelthed ud på, at I bytter lige over med hver jeres bolig, og begge kommer på ferie.

 

Lån penge

Ved at låne pengekan du hurtigt få råd til din ferie. Det er i dag så nemt, at det eneste du skal gøre, er, at udfylde en enkelt ansøgning, hvorefter bankerne kommer til dig, med de muligheder der passer bedst til din situation. På den måde er du kun få skridt fra at kunne booke din ferie.

 

Bo privat

Fremfor at booke dyre hoteller kan du vælge at bo privat. Udover at det er billigere, får du også muligheden for at bo i en hel lejlighed eller hus fremfor et enkelt hotelværelse. Derudover kan du selv lave mad i lejligheden, hvilket også sparer dig penge.

 

Sælg ud

Grib muligheden for at få tømt ud i tøjskabet og boligen samt sparet op til ferie på samme tid. Månedligt findes der diverse secondhand markeder hvor der er god mulighed for at få solgt ud. Derudover findes der også diverse apps, hvor man skal sælge sine brugte ting.

Læs også

Sådan øger du produktiviteten på dit værksted

En af de vigtigste ting at tænke over på et værksted, er produktivitet. Produktivitet er …