Hjem / Bolig / Så vigtig er udendørs vedligehold for din bolig

Så vigtig er udendørs vedligehold for din bolig

Vinteren nærmer sig med hastige skridt og lige om hjørnet er kolde dage med sne og storm. Har du tænkt over hvordan du på bedst mulig måde trodser det til tider vanskelige vejr for din bolig over vinteren? Vi har samlet en lige huskeliste over hvor vigtig udendørs vedligeholdelse for din bolig er – både i alt almindelighed, men især med den kolde vinter lige om hjørnet.

Vedligeholdelse for din bolig er ekstremt vigtig, for på den måde undgår du på bedst mulig vis at få uforudsete udgifter, som vælter dit budget. Dog er det vigtigt at huske på at vedligeholdelse selvfølgelig også koster penge. Har du svært ved at finde penge i budgettet? Lån penge til din bolig lån penge nu.

Glat føre foran din bolig
En vigtig ting for din boligs vedligeholdelse er glat føre eller sne. Ifølge lovgivningen er det nemlig dit ansvar at andre mennesker kan færdes sikkert på din grund. Husk derfor altid at skovle sneen væk fra dit fortov.

I takt med frosten kommer istapperne. Istapper på din bolig kan være farlige, hvis de går hen og falder ned, så hav endelig det i mente, når vinteren rammer dig. Selvom de kan pynte pænt på din bolig, bør du overveje at fjerne dem.

Udendørs rengøring

Efteråret og vinteren kan føre til skidt og snavs på dine udendørs arealer, såsom facader, tagplader, terrasser og andet. Derfor bør du altid overveje at få budt med det skidt som nu end må befinde sig i og omkring din bolig. Sørg for at være klar til at byde foråret velkommen!

Har du brug for at rengøre overflader, bør du anskaffe sig desinficerende rengøringsmiddel. Vær dog opmærksom på at flere produkter ikke virker optimalt ved under 5 grader.

Har du træværk om huset eller i haven? Så er det en oplagt mulighed at give det noget ekstra pleje og glans inden efteråret og vinteren for alvor tager fat.

Der findes et hav af træolie, så det er blot med at få undersøgt hvad der passer til netop dit træværk!

Husk malingen
Måske har du siddet over sommeren på terrassen og nydt sommerens altoverskyggende stråler? Det sker ofte at mange ikke reagere på den manglende vedligeholdelse før det slår slemt til. Husk at de mindste ting som at male vinduerne er nødvendigt for at opretholde din bolig! Sving penslen og sørg for at få det gjort, mens du har tiden.

Mindre reparationer

Det sker at mindre reparationer skal udføres. Mange danskere oplever at tagrenden eller andet er gået i stykker. Her er det vigtigt at få den repareret med det samme. Hvis ikke du selv har kræfterne eller modet på det, kan du altid betale dig fra det.

God fornøjelse – og husk at reagerer før skaden sker. Det er ikke altid kun renteudgifter der fylder noget ved et boligkøb.

Læs også

Indret din hjemmearbejdsplads med stil

Der bliver flere og flere, der arbejder hjemmefra. Det kan være en stor fordel i …