Hjem / Gode råd / Revolutionér den traditionelle grillfest

Revolutionér den traditionelle grillfest

Grill er for de fleste synonymt med sommervarme, kolde øl og hygge i baghaven. Og det er helt sikkert værdier, der er værd at bevare. Hvad end din næste grillfest skal foregå i haven, på stranden eller i parken, kan den dog introduceres for nye, sjove tiltag, som kan løfte den til nye højder.

En grillfest uden grillmester?

Okay, nok er der brug for en, der tager ansvaret for grillen. Det behøver dog ikke længere at betyde, at du skal stå og blive tilrøget ved grillen, mens dine venner slapper af i havestolene på afstand. Med en Traeger grill får du nemlig mulighed for at styre temperaturen på din pillegrill via wifi med en app. Hermed kan du være en lige så stor del af hyggen, og dine venner vil helt sikkert være imponerede over din innovative måde at grille på.

Tag forbehold, når du skal grille

De fleste kender nok scenariet, hvor den aftalte grillfest ender med at gå i vasken. Denne risiko kan dog minimeres betydeligt, ved at tage følgende forbehold:

  • Sørg for at have en grill, som kan lukkes, så en eventuel – og lad os være ærlige, yderst sandsynlige – regnbyge ikke kommer i vejen for en lækker, grillet middag.
  • Køb ind til lidt ad hvert. Det fede ved at grille er jo netop, at alle kan spise deres individuelle foretrukne grillmad i fællesskab.
  • Forbered en masse tilbehør, til hvad end der skal grilles. Sker det uheldigvis, at det længe ventede kød bliver grillet til kød, kan det være et plaster på såret, at kartoffelsalat og hvidløgsbrød stadig er spiseligt.
  • Hav komfortable siddepladser klar. Om der er tale om robuste havestole, vatterede tæpper eller ølkasser med hynder, så er det super vigtigt for hyggen at sidde dejligt.
  • Hav lamper eller stearinlys klar til når mørket dæmper sig over festen.

Læs også

Hvordan foregår en nedbrydning i Nordjylland?

Der er hver dag mange, der beslutter sig for, at det er tid til, at …