Hjem / Bolig / Indretningstrends til foråret
Photo by Ulriika Joutseno on Pexels.com

Indretningstrends til foråret

Hvert år kommer der nye trends til boligindretningen – nogle er set før, mens andre er helt nye og giver et friskt pust. Hvis du går med tankerne om at bygge om, skal til at flytte eller blot gerne vil lave lidt forandringer i hjemmet, bør du læse videre – her får du nemlig nogle af de trends, der passer godt til det kommende forår, samt hvordan du bruger dem.

 

Eksperimenter med farver i samme tone

Alt behøver ikke længere at være hvidt og helt så minimalistisk, som tidligere – men du bør stadig passe på med at overfylde dine rum, da det kan give et indtryk af kaos og uro. En af de måder, du kan få nogle farver og liv ind i dit hjem, er ved at bruge neddæmpede farver, og gerne flere ting i samme farve, men i hver sin tone. Eksempelvis er en smuk, mørk skovgrøn farve god til et hyggeligt hjørne i stuen, hvor den ene væg måske er malet i én nuance, mens den komfortable lænestol er i en anden nuance og lysestagen på bordet en helt tredje nuance af farven.

 

Ind med pasteller

I samme stil som foregående råd, så kan du med fordel bringe flere farver ind i hjemmet – nemlig pasteller. At bruge lyse og sarte pastelfarver som base i hjemmet giver god mulighed for interessante farvekombinationer, der kan give en helt unik og smuk indretning i hjemmet. Mal eksempelvis vægge i en sart gul farve, og hold skuffer og skabe i samme stil, så du kan skabe kontraster med malerier, lamper, tæpper og så videre.

 

Giv et friskt pust – men hold stadig ro i rummet

Nu hvor det er forårstrends vi snakker om, så er det selvfølgelig en rigtig god idé at bringe noget af foråret med indendørs, eksempelvis med friske, grønne planter. Hold ro i rummet ved at gøre trægulvene lysere. Find gulvservice København via vikinggulvservice.dk.

Læs også

Fordele ved at ansætte en tømrer når der skal arbejdes på din bolig

Du har helt sikkert hørt om tømreren og ved også i nogen forstand, hvad de …