Hjem / Bolig / Danmarks billigste lamelgardiner med prisgaranti

Danmarks billigste lamelgardiner med prisgaranti

Hos Gardinshoppen er konceptet enkelt – levér høj kvalitet hurtigt med målgaranti og prisgaranti. Dette gælder også det store udvalg af billige lamelgardiner.

Det klassiske lamelgardin pynter i ethvert rum i hjemmet og giver dig samtidig en effektiv metode til at holde solen ude når du ønsker det, bare drej på styrehåndtaget og lamellerne slutter sammen og skærmer for solens lys.

Lamelgardiner i mange farver

I gamle dage var der kun en farve at vælge imellem når man skulle vælge lamelgardin. Tre varianter af hvid. Nu skriver vi 2018 og du kan finde et lamelgardin der passer til alle dine rum.

Mange tænker straks “offentligt kontor”, når de ser de klassiske lange hvide lamelgardiner, men sådan er det ikke længere. Der er et hav af forskellige farver at vælge imellem og holdbarheden på lamelgardiner er jo velkendt.

Du har mulighed for at få tilsendt gratis farveprøver på lamelgardiner hos Gardinshoppen. Det sikrer dig at du i ro og mag kan passe de tilsendte farveprøver op med inventaret i det rum hvor de nye lamelgardiner skal sættes op.

Nem og enkel bestilling af nye gardiner

Det er utroligt enkelt at bestille nye billige lamelgardiner. Her kommer de trin du skal igennem.

Mål op. Mål op igen. Vælg mellem budget og luksusmodellen. Vælg antal lamelgardiner, højde og bredde på gardinerne. Vælg farve på lamellerne. Vælg hvilken farve skinnen skal have. Vælg parkering – Altså i hvilken side gardinet skal hvile når det ikke er trukket for.

Vælg betjeningsside, husk at se rummet for dig så du får den optimale placering. Vælg farve på bundkæden. Vælg børnesikring, hvis du ønsker dette prisen er 30 kroner per gardin.

Vælg om du vil have udvidet totalgaranti. Der er et pristillæg på 10% hvis du vælger dette.

Målgaranti

Du har mulighed for at tilkøbe en totalgaranti, der forsikrer dig imod fejlmål. Har du købt totalgarantien får du automatisk fejlmålgarantien med. Den sikrer dig at du kan returnere dine fejlmål og få nye gardiner tilsendt når du har returneret fejlmålene. Der kan komme en prisforskel hvis de nye gardiner er større end de gamle.

Prisgaranti på gardiner

Du får ikke bare almindelig prisgaranti på dine nye gardiner, du får oven i købet 5% af prisforskellen lagt oven i, hvis du kan finde tilsvarende gardiner eller persienner online. Det er yderst sjældent at Gardinshoppen kommer til at udbetale denne prisgaranti, idet de som regel er den billigste online gardinforhandler på markedet.

Skal du have nye billige gardiner eller nye lamelgardiner så er Gardinshoppen det oplagte valg. Hver gang.

Læs også

Sådan skal du indrette stuen

Stuen er et af de steder, hvor man tilbringer mest tid i hjemmet. Det er …