Hjem / Haven / Hvad gør du ved havemaskinerne om vinteren?

Hvad gør du ved havemaskinerne om vinteren?

Du kender det sikkert rigtig godt. Som haveejer har man igennem tiden fået erhvervet sig en masse forskellige havemaskiner og have redskaber, som man hovedsageligt bruger om foråret og om sommeren. Resten af året står de bare og fylder og det kan måske være svært at komme til de andre ting man skal bruge i vinter halvåret.

Er pladsen i haveskuret trængt, så skal du måske overveje at leje et depotrum eller en container til opmagasinering af alle de ting du kun bruger på bestemte tidspunkter af året. Der er rigtig mange personer som ikke har meget plads derhjemme. De ved ikke hvad de skal gøre ved ting som havemøbler, gasgrillen, plæneklipperen, græstrimmeren, hækkeklipperen osv. når sæsonen ikke indbyder til havearbejde.

Det er synd at lade de pæne havemøbler stå udenfor hele året rundt. Især når du har betalt i dyre domme for dem. Derfor kan du overveje om du ikke skal leje et depotrum eller måske endda en lagercontainer til at opbevare dine havemøbler og redskaber i.

Bor du for eksempel i et rækkehus kan du med fordel slå dig sammen med naboerne om at leje en container. Den kan i deles om og dermed også dele udgiften til containeren. I kan vælge om en sådan container skal stå på et fælles areal hvor i alle sammen har adgang til den, eller om i hellere vil have at containeren står på en fast plads som er video overvåget 24 timer i døgnet.

Begge muligheder er en god løsning på et plads problem som alle have ejere med garanti kan nikke genkendende til. Da en container er dyr at købe vil det faktisk ikke kunne betales sig at gå ud og købe containeren, da udlejningspriserne er meget billige. Ved at leje den skal i heller ikke bekymre jer om vedligeholdelsen da denne er op til udlejer.

 

 

Læs også

Vælg det rigtige udstyr til årets bedste haveprojekter

Mange foretrækker at værktøjskassen er fyldt til randen med det nyeste udstyr, så haveprojekterne bliver …