Hjem / Bolig / Hvornår har du sidst skiftet lamper i dit hjem?

Hvornår har du sidst skiftet lamper i dit hjem?

En god belysning er alfa omega i ethvert hjem. Boligens forskellige rum kræver en belysning som passer til rummet funktion. Der kan være stor forskel på, hvilken belysning som er ideel i stuen kontra i køkkenet. Har du lyst til at give din indretning lidt fornyelse? Så start med at skifte hjemmets lamper for et nyt og friskt look.

Find lamper der passer til din stil

En flot og god lampe med en passende belysning kan ofte sætte prikken over i’et i din indretning. Der findes et kæmpe udvalg af forskellige typer af lamper, hvad end det er loftslamper, væglamper eller gulvlamper. Lamperne fås i forskellige designs, farver og prisklasser. Find lækre lamper her.

Den rette belysning til rummet

Det kan være meget forskelligt fra rum til rum, hvilken belysning du ønsker. Overvej hvilken slags belysning der passer bedst til rummet og dets indretning. I køkkenet kan det være en fordel med en god belysning der rammer bredt i hele rummet. På den måde har du god lys, når du skal lave mad og bage kager. Spotlamper er derfor en rigtig god løsning til køkkenet. Suppler evt. med et til to pendlere som hænger ned fra loftet for at skabe en hyggelig stemning.

I stuen kan det derimod være rart med en mere afdæmpet belysning som skaber hygge og varme. En god løsning til stuen er at vælge loftlamper som passer godt til stuens møbler og øvrige genstande. Loftslamper findes i mange forskellige slags, og derfor kan de også variere i lyskraftighed.

Er der et hjørne som trænger til ekstra lys? Så kan du med fordel sætte en gulvlampe eller hænge en væglampe på væggen. Fordelen ved at bruge en gulvlampe er, at den kan flyttes rundt i stuen. Så har du altid ekstra lys der, hvor du mangler det.

Læs også

Skal du have et nyt køkken? Overvej et snedkerkøkken

Der er ikke nogen tvivl om, at køkkenet er en af de vigtigste rum i …