Hjem / Bolig / Hemmeligheden bag velholdte fliser
Photo by Rov Camato on Pexels.com

Hemmeligheden bag velholdte fliser

De fleste kender det; fliserne ser ikke ud, som de gjorde da de blev lagt og arbejdet med at gøre dem pæne igen føles uoverskueligt. DLCS kan skabe nyt liv i haven og få havefliser, terrassefliser og fliserne i indkørslen til at se ud som nye. Benyt dig af hemmeligheden bag velholdte fliser og giv fliserne nyt liv med professionel fliserens, hvis du bor i Aarhus eller omegn.

Økonomiske fordele

Udover, at fliserens medfører, at fliserne udseendemæssigt får højere kvalitet, kan det også have økonomiske fordele at sørge for vedligeholdelse af de udvendige arealer. Et pænt areal rundt om huset og velholdte fliser er nemlig med til at øge ejendommens samlede værdi i en eventuel salgssituation. Medtagede fliser gør ikke noget god for grundens udseende og det overrasker de fleste, hvor stor en forskel det gør for hele grunden at få renset fliser.

Fliserens med fokus på miljøet

Hos DLCS benyttes en miljøvenlig overfladebehandling til fliserne. Derfor skal du ved valget af fliserens fra DLCS ikke bekymre dig om miljøet, da medarbejderne i forbindelse med arbejdet med fliserens altid tænker på miljøet. Med deres brugte produkt sikres du den bedste behandling på markedet, hvor produktet ud over at rense fliserne også beskytter fliserne efter rens og efterlader en flot overflade. Derudover bidrager den miljøvenlige behandling aktivt med at minimere vedligeholdelse af terrasse, facaden eller andre betonelementer.

Overfladebehandlingen, som er inkluderet i DLCS’s fliserens, er med til at nedbryde luftforurening og nedbryder organisk materiale ved hjælp af sol og regn.

En aftale er en aftale

Hos DLCS er en aftale en aftale. Der opereres med faste priser på fliserens og der er dermed ikke fare for ubehagelige overraskelser, da alt er aftalt på forhånd inden arbejdet går i gang. Hos DLCS giver de udtryk for, at deres pris på rensning og imprægnering af fliser er den bedste.

Læs også

Hvad skal man holde øje med ved køb af haveslange?

Har du planer om at købe en haveslange, er det vigtigt, at du ikke blot …