Hjem / Haven / Havemøbler til din terrasse

Havemøbler til din terrasse

Sommeren nærmer sig og det er ved at være tid til at finde dine havemøbler frem og vurdere om de kan holde en sæson mere, eller om det er ved at være tid til at skifte dem ud med nye lækre havemøbler, der kan pynte på din terrasse.

Når det kommer til havemøbler, skal det ikke være nogen hemmelighed at der findes et væld af muligheder. Her i artiklen vil jeg give jer et kort overblik over nogle af mine farvoritter, når det kommer til havemøbler.

Det klassiske havemøbelsæt

Vi kender alle sammen det klassiske havemøbelsæt, det er altid et sikkert valg. Det klassiske havemøbelsæt passer ind i enhver have eller på enhver terrasse.

De fleste havemøbelsæt er lavet til mellem 2 og 8 personer, hvilket som oftest passer til de flestes behov, ellers kan man selvfølgelig købe 2 eller flere sæt, så det kommer til at passe til de behov man har.

Lækre loungemøbler

Jeg tror at de fleste drømmer om en lækker oase af loungemøbler, hvor vi kan drømme os til sydens varme.

Heldigvis kan du omdanne din egen terrasse til en oase fra syden med flotte loungemøbler. Ikke nok med at loungemøbler er super flotte, så er de også super behagelige at sidde i.


Der findes naturligvis flere forskellige havemøbler, f.eks. cafemøbler og havebænke (her er jeg særligt vild med bænke fra Nordal møbler), de overstående er blot nogle af mine farvoritter.

Læs også

Skab din egen hjemmebiograf

At tage i biografen er for mange lig med hygge og gode stunder med folk, …