Hjem / Haven / Guiden til dig, som har grønne fingre

Guiden til dig, som har grønne fingre

Der findes næsten ikke noget meget bedre end en god sommerdag i haven. Det er et tidspunkt hvor man bare kan slappe helt af og nyde varmen med familien udendørs. Så får man også lidt tiltrængt luft.

Hvis du bare elsker at arbejde i haven, og lave en masse nye ting, kan du i denne guide få en masse inspiration. Bor du omkring Holbæk og Odsherred kan du finde anlægningsgartner i Holbæk her, hvis du skulle have brug for lidt hjælp til at gøre din have super flot at se på.

Find på nye projekter!

Selvom din have er flot som den er nu, så er det jo altid mere, som kan laves. Hvis du synes det er hyggeligt at bruge tid i haven, så vil det helt sikkert også være super sjovt for dig med nogle nye projekter.

Du kan eventuelt lave en bænk rundt om et stort træ, hvis du har sådan et i haven. Du kan lave bænken i en sekskantet form, så der er bænk hele vejen rundt om. Det er helt sikkert et super sjovt projekt, og det vil også være rart med lidt bænkplads til sommer. På den måde kan du altså finde på nogle sjove projekter, som du kan bruge tid på.

Gør haven endnu flottere

Hvis du har lidt problemer med at finde nye ideer til, hvordan du kan gøre haven flottere og hyggeligere, så er der stadig muligheder. Du kan eventuelt hænge lyskæder op i dine buske eller træer. Det vil se super flot ud om aftenen.

Du kan også finde nogle lanterner, som der kan stå rundt omkring i haven. Det vil ikke kun være super flot, men også give lidt lys til de sommeraftener, hvor der er lidt for mørkt. sådan kan du altså hygge dig med nye projekter i haven.

Læs også

Sådan holder du pænt rent på gården

Det kan være et noget stort arbejde at holde gården pæn og ren at se …