Hjem / Bolig / Gør tilværelsen som gårdejer billigere og lettere

Gør tilværelsen som gårdejer billigere og lettere

Livet som gårdejer er ikke altid en dans på roser. Der skal typisk bruges en masse tid og energi på at passe en gård. Heldigvis er der op til flere muligheder for at gøre tilværelsen både billigere og lettere. Disse muligheder kan du med god grund benytte dig af, hvis du ikke er klar til at vinke farvel til titlen som gårdejer.

Shop træpiller i pallevis

Er du den heldige ejer af en træpilleovn eller et pillefyr, så antager vi, at du jævnligt køber træpiller, da det trods alt er nødvendigt for, at dit fyr kan holdes kørende. Som storforbruger af træpiller har du med al sandsynlighed overvejet, om du kan spare penge på denne postering. Er det mod forventning ikke noget, du har overvejet, så kan vi fortælle dig, at der er penge at spare ved at købe træpiller i pallevis i stedet for blot at købe separate sække. Den typiske palle indeholder omkring 900 kg. træpiller. Disse 900 kg. vil være fordelt på en masse sække a enten 15 eller 25 kg.

Det er meget almindeligt, at man bliver belønnet med gode besparelser, hvis man køber stort ind, når det kommer til træpiller. Du kan evt. regne lidt på, hvad du vil kunne spare ved at købe en palle i stedet for en masse sække. Typisk vil man få tilbudt en samlet pris inkl. levering. Vælg med god grund træpiller i rent træ, idet disse som regel byder på et lavt askeindhold og en høj brændværdi.

Spar tid og besvær med en trailer

Som gårdejer kan man næsten ikke undvære en trailer. Det er i hvert fald rart at eje en, så man nemt og bekvemt kan fragte både haveaffald, foder, havemaskiner m.v. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, så bør du danne dig et overblik over det store udvalg af trailere på nettet. Her kan man ikke kun handle fritidstrailere, men også hestetrailere, bådtrailere, autotrailere og mange andre trailere.

Selvom det kan være rart at have sin egen trailer, så kan der også være god økonomisk idé i at leje en. Med de mange fine lejetilbud kan man nemlig nøjes med at betale en beskeden månedlig pris. Du ejer i dette tilfælde ikke traileren, men har fuld brugsret over den.

Ansæt dig ud af det krævende arbejde

Uanset hvor tidligt man står op om morgenen, så er der grænser for, hvor

meget man kan nå i løbet af en dag. Derfor kan det blive nødvendigt at ansætte en eller flere arbejdsmænd, som kan hjælpe med de daglige arbejdsopgaver. Du kan for eksempel ansætte en til at fodre dyrene, holde stalden ren m.v. Der er nok at se til på en gård, hvorfor man altid vil kunne bruge en hjælpende hånd.

Læs også

Indret din hjemmearbejdsplads med stil

Der bliver flere og flere, der arbejder hjemmefra. Det kan være en stor fordel i …