Hjem / Bolig / Gør have og hus klar til sommeren

Gør have og hus klar til sommeren

Foråret er over os, og det betyder, at det heldigvis snart er sommer. Sommertid er lig med en masse gode og hyggelige stunder udendørs. Derfor er det også tid til at gøre hus og have klar til sommeren. Herunder får du en liste med ting, du med fordel kan gennemgå for at være helt klar til sommer og sol.

·     Husets udendørslamper

Har du også nogle udendørslamper i haven? Så er det tid til at tjekke, om de virker. I løbet af sommeren vil dig og din familie eller venner sikkert bruge mange timer udendørs, også om aftenen. På en sommeraften udendørs er det rart at have ordentligt lys i haven. Efter en lang vinter er det derfor en god ide at tjekke, om lamperne virker, som de skal. Find en elektriker der har tid til at gennemgå dine udendørslamper.

·     Terrassen

Er terrassen, som den skal være? Gennemgå terrassen for at se om der er nogle brædder der er løse eller andet som trænger til at blive fixet inden sommeren. I løbet af sommeren vil du sikkert opholde dig meget på terrassen sammen med familie og venner. Derfor skal den også være klar til ryk ind, når sommeren for alvor melder sin ankomst.

·     Sommerklar have

Efter en lang vinter trænger haven til en kærlig hånd. Sæt en dag af til at give haven en ordentlig omgang, så den er klar til nye planter.

Start med at lue ud i dine bede. Fjern ukrudt, visne blade og gør bedene klar til at plante friske sommerblomster. Du kan allerede nu begynde at plante og så de første blomster i bedene og i krukker. Blomsterforhandlerne bugner af flotte, nye sommerblomster så gå bare i gang med at plante.

Giv også græsplænen en omgang. Slå græsset og gød den evt. hvis den trænger.

Læs også

Find ud af hvilken mixer du skal have

Uanset om du er en nybegynder eller en semi-pro i køkkenet, er en pålidelig røremaskine …