Hjem / Forbrugertests / Foodprocessor test 2016
Foodprocessor test 2014

Foodprocessor test 2016

 

En god foodprocessor er, når den først bliver taget i brug, en uundværlig hjælper i køkkenet. Lad den gøre det svære og hårde arbejde for dig og nyd et mere ensartet og lækkert resultat. Når det så er sagt, så er alle foodprocessore ikke lige gode. Derfor har vi lavet denne foodprocessor test 2016!
Er du kun interesseret i at finde vinderen af vores foodprocessor test, så kan du se resultatet lige herunder. Vil du derimod læse mere om hver enkel foodprocessor, så brug evt. vores indholdsfortegnelse til at navigere længere ned på siden.

[su_accordion] [su_spoiler title=”Vinderen – Bedste foodprocessor 2014” style=”fancy”]
Magimix 5200 XXL foodprocessor

Magmix 5200 XL blev kåret som den bedste foodprocessor 2014 med hele 4,9/5 point.
[/su_spoiler] [/su_accordion]

Disse foodprocessore kan du læse reviews af i artiklen:

Magimix 5200 XL

Magimix 5200 XXL foodprocessor

Magimix 5200 XL er i mange år blevet kåret som eksperternes og brugernes favorit. Her iblandt kan nævnes James Price, der har utrykt en stor kærlighed overfor Magimix 5200 XL foodprocessoren.

Med andre ord har vi virkelig set op til at teste denne maskine, og da det lykkedes os at få den med i testen var jublen stor. Nu stod den overfor samme test som alle maskiner skulle igennem og spørgsmålet var så, hvor godt den ville klare det.

Der er ingen grund til at trække resultatet ud, da det nærmest taler for sig selv. Magimix 5200 XL blev vores tests vinder med 4,9/5 point. Den får disse høje point for dens mange kræfter, store skål, gode pris og dens lydsvage motor. Dette er en foodprocessor for dig, der ønsker den bedste håndlanger i køkkenet.

Det eneste lille minus der er ved maskinen er dens gamle udseende og det faktum, at den ikke er lavet i støbt aluminium eller et andet stærkt materiale, der ville give den et bedre førstehåndsindtryk. Det er dog at så lille betydning, da holdbarheden på Magimix 5200 XL er meget god og nok ikke ville ændre sig ved at den fik et aluminium chasis fremfor dens nuværende plastik.

Magimix 5200 XL kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Bosch MCM4200bosch mcm4200 foodprocessor

Bosch MCM4200 kom op på en flot anden plads i denne foodprocessor test. Dette var en maskine der virkelig overraskede os positivt.

Den har en fornuftig skålstørrelse og en motor der er tilpas kraftig til, at du sagtens kan bearbejde hårde grønstsager og lignende. Med en pris der ligger under det halve af, hvad en Magimix 5200 XL koster, og med evner der dækker 98% af danskernes behov, har denne foodprocessor fået vores anbefaling i form af titlen “Bedst til prisen”.

Bosch MCM4200 kan i dag købes billigst ved Whiteaway.com

Braun FX3030Braun FX3030

Braun FX3030 klarede vores test næsten lige så godt som Bosch MCM4200 og scorede sammenlagt 4,3 ud af 5 point.

Den klarede alle de opgaver vi satte den på i god stil og den var en fornøjelse at arbejde med. Det der gør, at den ikke får 5 point er, at den har en lille skål på bare 2 liter, den har en motor på “bare” 800W og så har den en pris der er højere end Bosch MCM4200, sin i øvrigt har bedre specifikationer.

Alt i alt er dette dog en rigtig god og fornuftig køkkenmaskine, som du ikke vil blive ked af at investere i.

Braun FX3030 kan i dag købes billigst ved Wupti.com

KitchenAid 1335EERKitchenAid 1335EER

KitchenAid 1335EER var en foodprocessor som vi virkelig var spændte på at prøve. Den har nemlig testens “dårligste” forhold af motoreffekt vs. skålstørrelse. Den har nemlig kun en 300W motor installeret og sammenlignet med dens konkurrenter der gerne ligger på +800W, så så den på papiret ud til at ville klare sig dårligt.

KitchenAid 1335EER klarer dog vores test i rigtig god stil. På trods af dens få watt, så klarede den fint at snitte de fleste grøntsager. Når den virkelig blev presset kunne det da godt mærkes, at den havde lidt svært ved det, men den klarede det uden at lugte brændt eller lign.

Det gav i alt 4,2/5 stjerner til KitchenAid foodprocessoren.

KitchenAid 1335EER kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Bosch MCM2054Bosch MCM2054

Bosch MCM2054 er testens billigste foodprocessor og med en pris på under 500 kr. var vi meget spændt på, hvordan den kunne klare sig i forhold til testens øvrige dyrere deltagere. Førstehåndsindtykket bekræftede at det var en billigere model vi havde med at gøre. Det var brugt billigere plastmaterialer og vægten var noget lavere end de andre maskiner.

Vi var selvsagt spændt på, hvordan den ville klare at blive presset, men den klarede sig overraskende godt. Der er selvfølgelig en forskel fra denne maskine til de dyrere foodprocessore, men den klarede absolut testen i en acceptabel stil.

Denne maskine vil opfylde de fleste danskeres behov, men bruger du en foodprocessor ofte så ville vi nok kigge efter en lidt bedre model der bedre vil være i stand til at klare de daglige strabadser.

Bosch MCM2054 kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Note – Artiklen er skrevet ud fra en personlig synsvinkel og delvis baseret på offentligt tilgængelige brugeranmeldelser af produkterne. Altomhusoghave.dk tager intet ansvar ved fejlkøb i forbindelse med denne artikel. Vi tager ligeledes ikke ansvar for evt. fejl eller misforståelser i forbindelse med artiklen.

*Artiklen er senest blevet opdateret Juli. 2016.

Læs også

Sådan udvælger du det bedste køleskab

Der er nogle ting i ens hjem, som man har mindre brug for end meget …