Hjem / Forbrugertests / Den endelige eltandbørste test
eltandbørste test 2014

Den endelige eltandbørste test

Tandbørstning er så utrolig vigtigt, men samtidig er det et af de gøremål der bare er rigtig kedelige. Med en eltandbørste bliver det lidt sjovere og nemmere at rengøre tænderne, ja ofte vil du endda opleve at dine tænder bliver endnu renere end før. Men hvorfor en eltandbørste skal du vælge? Det har jeg kigget nærmere på i, hvad jeg har valgt at kalde “den ultimative eltandbørste test

Herunder finder du de testede eltandbørster, rangeret med den bedste tandbørste øverst.

Braun Oral-B PRO7000 CrossAction – 5/5

braun-oral-b-pro7000-crossaction eltandbørste

Braun Oral-B Pro7000 Crossaction er den abslout bedste eltandbørste der lige nu kan erhverves. Den er Brauns nyeste model, en forbedring af deres tidligere crossaction tandbørste. Med til denne eltandbørste får du 5 børstehoveder, en stander og et rejseetui ligesom et vælg af nye, smarte funktioner. Denne eltandbørste har blandt andet tre tryksensore, der fortæller dig når du trykker for hårdt. Den giver ligeledes en brummelyd hvert 30 sekund, og en længere brummelyd efter 2 minutter, så du sikrer optimal rengøring af dine tænder.

Tandbørsten har ligeledes 6 forskellige programmer:

  • Daglig rengøring
  • Tandkødspleje
  • Sensitiv
  • Hvidgørende
  • Dyb rengøring
  • Tungerenser

Med andre ord så kan denne eltandbørste ALT, hvad der forventes af den og mere til. Vigtigst af alt, så fjerner den dobbelt så meget plak som en normal tandbørste! Vi har givet denne eltandbørste 5/5 stjerner.

Braun Oral-B Pro7000 Crossaction kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Braun Oral-B TZ5500 – 4,8/5Braun Oral-B TZ550 - vinder af eltandbørstetest 2015

Braun Oral-B TZ550 er en rigtig god eltandbørste. Denne eltandbørste scorede hele 4,8 ud af 5 mulige point i vores test, hvilket er meget imponerende. Braun Oral-B TZ550 er en eltandbørste i en kvalitet som de færreste kunne leve op til, og tilmed med så mange funktioner at den nærmest kan brygge kaffe… Den rengørere dine tænder helt perfekt og formår at fjerne alt plak og skidt.

Dette er en helt fantastisk eltandbørste til en rigtig god pris. Der har ikke helt så mange funktioner som den vindende eltandbørste, men kan du undværre nogle af disse funktioner, så er denne tandbørste lige noget for dig!

Braun Oral-B TZ550 kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Braun Oral-B PRO6200 Crossaction – 4,6/5
Braun Oral-B PRO6200 CrossAction eltandbørste

Braun Oral-B PRO6200 er en af Brauns topmodeller indenfor eltandbørster. Denne eltandbørste har en høj pris, men set i forhold til den samlede pakke du får her, så er prisen bestemt ikke tosset.

Med til din Oral-B Pro6200 Crossaction eltandbørste får du nemlig et rejseetui, en stander, 4 børste hoveder, en timer og et væld af funktioner.

Der er funktioner til, hvis du ønsker en super effektiv tandbørstning, hvis du ønsker en tandbørstning der skal gøre dine tænder hvidere, en tandbørstning der fungerer som en tandtråd og ikke mindst en tandbørstning der er ekstra sensitiv.

Denne eltandbørste har desuden indbygget bluetooth teknologi, hvorved du kan koble den sammen med din smartphone eller computer. Din tandbørste registrerer dine resultater og tilpasser din børstning til dig.

Braun Oral-B PRO 6200 Crossaction er en rigtig god tandbørste, især hvis du ønsker at benytte nogle af dens mange funktioner. Samlet set har vi givet denne eltandbørste 4,6 ud af 5 point.

 

Braun Oral-B PRO6200 kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Braun Oral-B PRO4500 DUO – 4,4/5
Braun Oral-B PRO4500 duo eltandbørste

Braun Oral-B PRO4500 er en eltandbørste i den højere ende af skalaen. Med en pris på ca. 900 kr. skal den først og fremmest rengøre tænderne rigtig godt, men dernæst skal den også have nogle smarte funktioner, især hvis den skal have chance for at måle sig med konkurrenterne.

Bruan Oral-B PRO4500 DUO er eminent til rengøre tænderne, hvilket har givet den top karakterer på dette punkt. Desværre for denne tandbørste, så er nogle af dens funktioner lidt svære at håndtere, hvilket trækker scoren lidt ned igen. Generelt er dette dog en fantastisk tandbørste og bruger du bare en halv time på at sætte dig ind i funktionerne, så vil dette helt sikkert heller ikke være noget problem for dig mere.

Samlet hiver Braun Oral-B PRO4500 DUO 4,4 ud af 5 mulige point med hjem, hvilket sikrer den en 3 plads.

Braun Oral-B PRO4500 kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Braun Oral-B TZ4000 – 4,3/5
Braun Ural-B TZ4000 trizone eltandbørste test

Braun Oral-B TZ4000 levede op til vores forventninger. Dette er en eltandbørste i den høje klasse prismæssigt og det skulle den også leve op til. I modsætning til Pro2500 som er testens billigste model, så har denne eltandbørste lidt ekstra funktioner som kan være meget praktiske, hvis man vælge at sætte sig ind i dem.

Samlet set score denne Braun Oral-B TZ4000 TriZone 4,4 ud af 5 point i vores eltandbørste test. Grunden til at den ikke får flere point er, at der er for få funktioner i forhold til prisen. Hvad angår dens børste egenskaber, så er disse rigtig gode og du går dermed ikke galt i byen, hvis du vælger at investere i denne eltandbørste.

Braun Oral-B TZ4000 kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Braun Oral-B Pro2000 Crossaction – 3,8/5Braun oral-b pro2000 crossaction

Denne tests taber blev Braun Oral-B Pro2000 Crossaction med 3,8 ud af 5 point. Dette skyldtes simpelthen at funktioner, pris og effektivitet ikke hænger godt nok sammen. Denne eltandbørste kan godt rense dine tænder, men ikke lige så effektivt som de andre jeg har testet.

Den har nogle enkelte funktioner, men set i forhold til dens pris skulle den have haft flere funktioner og en bedre rengøringsevne.

Braun Oral-B Pro2000 Crossaction kan i dag købes billigst ved Wupti.com

 

 

Note – Artiklen er skrevet ud fra en personlig synsvinkel og kan været delvis baseret på offentligt tilgængelige brugeranmeldelser af produkterne. Altomhusoghave.dk tager intet ansvar ved fejlkøb i forbindelse med denne artikel. Vi tager ligeledes ikke ansvar for evt. fejl eller misforståelser i forbindelse med artiklen.

Læs også

Sådan udvælger du det bedste køleskab

Der er nogle ting i ens hjem, som man har mindre brug for end meget …