Hjem / Gode råd / Få hjælp til det tunge læs med en gaffeltruck

Få hjælp til det tunge læs med en gaffeltruck

Der kan være mange tilfælde, hvor man skal have transporteret og fragtet forskellige genstande rundt, hvis man har egen virksomhed. Hvad enten det er på dagsbasis, eller fordi man er midt i et byggeprojekt, så kan det være et hårdt arbejde, hvor man har brug for lidt ekstra hjælp. I dette tilfælde kan en gaffeltruck komme til stor nytte, fordi den er udviklet til at kunne løfte tunge sager. Den vil være dig uundværlig, men der er nogle ting man først skal overveje, inden man investerer i en ny truck.

For det første skal, man sikre sig, at man handler et sted, hvor der er orden i kvaliteten og sikkerheden. I og med en gaffeltruck skal kunne løfte så mange kilo, så skal kvaliteten også være til det, så man ikke skal skifte den ud allerede efter et par år, men kan nyde glæde af den i lang tid. Sikkerheden er vigtigt i den forstand, at særlige sikkerhedsforanstaltninger skal være opfyldt. Man bruger trucken, så man undgår evt. rygproblemer, og derfor er det også vigtigt at den er sikker, så man ikke ender med en ulykke, som alligevel resulterer i skade.

For det andet, skal man finde ud af hvilken gaffeltruck, man skal bruge. Der er flere forskellige modeller, og de har hver især deres fordele, som kan have indflydelse på dit projekt.

 

Find den rette truck til din virksomhed

Inde hos Doosan er der 3 forskellige typer gaffeltrucks at vælge i mellem; en gas truck, el truck og diesel truck.

Doosan har over 25 typer af gastrucks til salg, og deres kapacitet varierer fra 1500 til 7000 kg, hvilket betyder at de er enormt stærke og nemt kan løfte tunge genstande for dig. Kvaliteten er den bedste mulige, så de er både solide og kan klare en del, samtidig med at de har en høj ydeevne, mange hestekrafter og øget trækkraft.

El-trucken er det rette valg, hvis du gerne vil spare lidt på regningen. Den koster mindre end en dieseltruck og har et batteri, som holder i længere tid. Ud over det er den også bygget i et kvalitetsmateriale, så man ved at alt er i topform, og man kan have glæde af den mange år frem.

En diesel-truck har en øget arbejdseffektivitet, fordi trucken ikke har nogen driftstop og af den grund kan arbejde hele tiden. Inde hos Doosan har de udviklet en ny dieselmotor, som renser udstødningen imens trucken kører og skaber en årlig besparelse på 25%. Det er derfor en god idé at se på deres store udvalg, hvis det er en diesel-truck du søger.

Læs også

Tænk trappen ind i dine husdrømme

Har du fået eget hjem på hjernen? Går du med et klart billede af, hvordan …