Hjem / Bolig / Derfor skal du vælge en pejseindsats

Derfor skal du vælge en pejseindsats

Hvad er en pejseindsats

En pejseindsats kræver adgang til en muret skorsten eller en stålskorten, som sidder i murværket. Pejseindsatsen kan integreres i hjemmet på en enkelt måde, og derved fuldføre det minimalistiske og stilrene danske hjem.

En pejseindsats fylder ikke ud i rummet og kommer derved til at fremstå mere anonym. Derudover kan du med en pejseindsats få et større udsyn til flammerne med store ruder og eksempelvis ruder på begge sider, hvis pejsen står i midten af et rum. På den måde kan pejseindsatsen både skabe varme, hygge og et pænt hjem. Køber du en pejseindsats, er der et lovkrav om, at der skal være en gulvplade foran pejsen. Denne kan dog eksempelvis være i glas, og den kan nemt flyttes rundt ved rengøring.

Ved at anskaffe sig en pejseindsats sikrer man sig den rigtige varme, når kulden banker på døren. Men udover at varme huset op, så kan man også spare en hel del på varmeregningen ved at benytte en pejs til at varme op. Den kan altså fungere både som individuel varmekilde eller som en supplerende, når det er rigtig koldt.

Der kan være flere grunde til at anskaffe sig en pejseindsats. Hvad enten det er for at varme op, skabe hygge, designårsager eller for at spare penge, er det vigtigt at overveje, hvorfor du ønsker dig en pejs. Når først behovet er klart, er det langt nemmere at vælge hvilken model, der passer bedst til dig.

Pejsene findes i forskellige prisklasser og for at finde den bedste pejs til dig, er et godt tip på forhånd at beslutte, hvor mange penge, du har til og vil bruge på pejsen. Derved sikrer du dig at finde den bedste pejs, til de penge du har og undgår at bruge unødvendig tid og tanker på det, der ikke passer til dit budget.

For at finde den helt rigtige pejseindsats, kan et godt råd være at søge professionel hjælp. Forklar dine behov, forventninger og budget, så du bedst muligt kan få hjælp til at vælge den rigtige pejseindsats til dig. Besøg https://www.schiedel.com/dk/produkter/pejse/pejseindsatse/ og få råd og vejledning og find din nye pejseindsats.

Læs også

Skal du have et nyt køkken? Overvej et snedkerkøkken

Der er ikke nogen tvivl om, at køkkenet er en af de vigtigste rum i …