Hjem / Familie / Den farverige verden

Den farverige verden

 

I dit barns første leveår udvikles de mest basale evner – barnet skal her lære at kunne genkende farver, skelne former, gribe små genstande, få en fornemmelse af mængder og så videre. I forbindelse med disse tidlige år, kan du bruge hama perler som et pædagogisk legetøj. Disse produkter giver nemlig allerede børn fra 3-årsalderen en kreativ, men sjov udfordring. Her kan du få lov til at følge dit barns udvikling, ved at forsøge at kontrollere motorikken og efterhånden som dit barn bliver ældre, udvikler Hama produkterne sig fra at være et læreligt legetøj til en kreativ hobby.

For de mindste børn er det sjovt at lave farvestrålende og flotte motiver med deres små fingre. Stifterne er nemme at holde på og kan nemt anbringes og flyttes rundt på pladen. Denne plade er også meget robust og kraftig. Der er desuden kun de holder, du har brug for. Her får barnet oplevelsen af at få nogle anderledes succesoplevelser. De er også udformet sådan, at de ikke umiddelbart bliver trykt helt i bund. Det gør, at de er nemmere at flytte rundt på igen.

Hama perlerne kan fås i mange forskellige farver – se mere her.

Maxi perler – fra 3 års-alderen

Disse er beregnet til de mindste børn, der endnu ikke har udviklet motorikken tilstrækkeligt nok til at kunne håndtere de mindre perler. De store Maxi perler er meget nemmere at anbringe på stiftpladen for de mindre børns bittesmå fingre og kan stryges, når motivet er færdiglavet.

Midi – fra 5 års-alderen

Disse perler er cirka halvt så store som maxiperlerne og kan både stryges og syes til færdige motiver.

Mini

Det er de mindste perler af hama perlerne og er cirka halvt så store som midi perlerne. Disse bliver også brugt af mange voksne. På grund af perlernes størrelse kan man lave meget detaljerede motiver. Men man skal dog have tålmodighed.

Læs også

Sådan finder du den bedste ejdomsadministration

Hvis du har brug for ejendomsadministration, så kan du vælge mellem mange forskellige firmaer. Det …