Hjem / Bolig / Hvad skal jeg huske, når jeg udlejer mit sommerhus?

Hvad skal jeg huske, når jeg udlejer mit sommerhus?

Hvis du er sommerhusejer, kan det være rigtig smart at udleje dit sommerhus, når du ikke selv bruger det. Det vil gøre, at du får en lille ekstra indtægt til bl.a. at holde sommerhuset ved lige. Hvis der er alligevel, er mange uger, hvor du ikke selv bruger det, kan der lige så godt være nogle andre, der får glæde af det i stedet for, at det står tomt. Dog er der nogle forskellige ting, som du bør huske på eller nogle ting, som er smarte at gøre, når du begynder at udleje dit sommerhus.

Giv folk en varm velkomst

Noget der virkelig kan give lejerne et godt første indtryk er, hvis der er varmt, når de kommer. Det kan du gøre ved at tage hen i sommerhuset og tænde for varmen lidt før de kommer, eller ud kan vælge at investere i en varmepumpe, der er connected til din mobiltelefon. Se mulighederne her. Hvis du vil gøre en ekstra indsats for, at folk føler sig velkomne, kan du lægge en lille seddel med tilhørende lille gave såsom en æske chokolade eller en flaske vin.

Gem dine private ting væk

Hvis du har nogle ting, som du gerne vil undgå bruges af sommerhuset besøgende, så sørg for at have et sted, hvor du kan pakke dem væk og låse dem inde. Det kunne være et enkelt skab, som er udvalgt til dette. Det kunne også være nogle mere personlige ting, som du gerne vil undgå, risikerer at gå i stykker.

Lad der ikke mangle noget

Noget der kan være rigtig træls som lejer, er, hvis der mangler en helt masse essentielle ting i sommerhuset. Hvis der står på nettet, at sommerhuset er til seks personer, så sørg for, at der faktisk er service til seks personer f.eks. Sørg også for, at der er knive, der kan skære osv.

Læs også

Sådan fungerer et besøg af en gardinbus

Gardinbusser er en innovativ og bekvem måde at handle gardiner på, der bringer shoppingoplevelsen direkte …