Hjem / Bolig / Dåseknuser – Pres dåserne sammen med denne geniale dåsepresser.
Få plads til flere dåser med en dåsepresser

Dåseknuser – Pres dåserne sammen med denne geniale dåsepresser.

Er du træt af, at sodavandsdåser/øldåser fylder så meget? Så har jeg fundet et super smart produkt til dig. 

Du har måske set den før, for den har været på markedet i en del år efterhånden. Det drejer sig om denne simple og effektive dåsepresser. Jeg købte en til min far for 2 års tid siden, og jeg skal ellers love for, at han har været glad for den.

Dåsepresseren er set følgende steder og til følgende priser:

Dåsepresseren monteres nemt på den ønskede væg med fire skruer. Skruerne medfølger ikke, så du skal selv have skruer + rawplugs. Der er tre huller  toppen og et hul i bunden af dåsepresseren. Sørg for at bruge dem alle, da der alligevel går nogle kræfter igennem dåsepresseren når du bruger den.

Selve monteringen tager ikke længere tid, end at du bare skal afmærke de fire huller på væggen, bore hullerne, trykke rawplugs i hullerne, og skrue dåseknuseren fast.

Husk at der under dåseknuseren skal være plads til, at håndtaget kan svinges helt ned. Så placer den IKKE lige over en bordplade eller lign.

Når du skal til at bruge dåsepresseren, så gør dig selv den tjeneste at (1.) tømme dåserne helt, inden du knuser dem og (2.) give dåsen et lille tryk på midten. Hvis du ikke giver dåsen et tryk inden du presser den, så vil den være MEGET svær at presse sammen. Ved at give den et lille tryk, har du svækket dens struktur og du kan super nemt presse dåsen sammen.

 

Læs også

Har du styr på A-kasser så du kan få styr på boligdrømmene?

Rigtig mange af os, ønsker os et skønnere, smukkere eller mere behageligt hjem. Det er …