Hjem / Forbrugertests / Bagemaskine test

Bagemaskine test

Elsker du ikke bare lugten af nybagt brød om morgen? Spørger du os, er der næsten intet bedre. Desværre så mangler vi ofte motivationen, lysten eller tiden til at stå tidligt op om morgenen og bage et lækkert brød. Ikke nok med det, men når vi så endelig beslutter os for at bage, så går det mere eller mindre galt 2 ud af 3 gange. Du kender det sikkert selv – Du har endelig taget dig sammen til at bage efter mange forgæves forsøg, og så går det galt… Det der skulle have været den bedste start på morgenen er blevet til en hektisk, stressende og negativ start – Det kan ødelægge hele din dag og dine fremtidige håb om at bage brød.

Heldigvis findes der en løsning på vores manglende evner, lyst, tid og motivation. Løsningen hedder en bagemaskine og den kan på egen hånd bage det lækreste brød til dig. Der findes flere forskellige modeller af bagemaskiner, nogle kan mere end andre, men i langt de fleste modeller skal du bare tilsætte ingredienserne om aftenen og indstille, hvilket brød du ønsker og, hvornår det skal være klart. Dermed kan du vågne til et perfekt nybagt brød hver dag.

Som med alle andre maskiner, kan du både købe et fantastisk produkt, men desværre også købe noget der bare ikke virker. Vi har derfor siddet og læst 7 internationale bagemaskine tests igennem, for at finde og sammenligne de absolut bedste bagemaskiner, så du hurtigt og nemt kan gøre et godt køb og glædes ved tanken om nybagt brød hver morgen.

Vi har herunder listet de bedste bagemaskiner i prioriteret rækkefølge, med den vi mener er den bedste listet øverst.

Morphy Richards Premium Plus – Vores klare valgMorphy Richards Premium Plus

Morphy Richards Premium Pluser den bagemaskine der har scoret bedst resultater på tværs af de syv tests vi har læst. Den bliver især rost for dens 19 forskellige bageprogrammer der virker fantastisk, en bagetid på bare 70 minutter og dens smarte dispenser til nødder og frugt. Morphy Richards bagemaskinen er en bagemaskine der udstråler håndværksmæssig kvalitet. Maskinens materiale valg gør den til en solid og holdbar bagemaskine og kombineret med dens teknologiske indre er det en bagemaskine der bager et lækkert brød gang på gang.

Morphy Richards bagemaskinen er en suveræn vinder eller topscorer på tværs af alle de bagemaskine test vi har læst, og vi er ikke i tvivl om, at vi her på redaktionen, selv ville vælge en Morphy Richards bagemaskine.

Morphy Richards Premium Plus kan i dag købes billigst ved Whiteaway.com

Kenwood BM900Kenwood BM900 bagemaskine

Kenwood BM900 er ligeledes en bagemaskine der scorer rigtig gode point igennem de tests vi har analyseret. Kenwood BM900 har fået stor ros for dens store kapacitet, der gør det muligt at bage helt op til 1,5 kg brød. Ligeledes er dens forprogrammeringstid på hele 15 timer, hvilket er i den meget høje ende blandt bagemaskiner.  Af programvalg finder du hele 11 forskellige slags og bagemaskinen kommer selvfølgelig med muligheden, for at vælge, hvorvidt du ønsker en dejlig blød skorpe eller en super sprød skorpe.

Det eneste negative vi har kunnet læse i de tests vi har analyseret, er at designet ikke falder lige god smag hos alle. Vi mener dog at dens gode evner til at lave brød er det, der er det vigtigste og dermed lander den på en anden plads hos os.

Kenwood BM900 kan i dag købes billigst ved Whiteaway.com

Gastroback 42820Gastroback 42820 bagemaskine

Gastroback 42820 bagemaskinen er en bagemaskine der har fået en hel del omtale. Gastroback bagemaskinen var nemlig en af de første af slagsen der kom ud og mange af de test den indgår i, daterer også tilbage til 2012. Dengang fik den top point gang på gang og ingen bagemaskiner så ud til at kunne hamle op med den. Det er dog alligevel et par år siden og især det seneste år er der altså kommet bagemaskiner der kan klare et lige så godt job som Gastrobacken.

Gastroback bagemaskinen har dog en hel del funktioner som ingen af de andre bagemaskiner har. Gastrobacken kan nemlig indstilles til at lave pizza del, pasta, bagels, kager, yoghurt, marmelade med mere. Med andre ord er bagemaskine måske ikke engang det korrekt ord for denne Gastroback 42820. Den dækker nemlig en masse andre behov og den klarer det endda meget fornuftigt.

Vi har dog valgt at se bort fra de fleste af den funktioner, da dette er en bagemaskine test og kigger vi på den funktion alene, så ender den på vores tredje plads – Det er en super god maskine, men maskiner som Richard Morphy og Kenwood BM900 har lidt bedre indstillingsmuligheder og de skulle give et marginalt bedre resultat.

Gastroback 42820 kan i dag købes billigst ved Whiteaway.com

Kenwood BM336Kenwood BM336 bagemaskine

Kenwood BM336 er næsten identisk til storebroderen BM900. Umiddelbart er den eneste målbare forskel kapaciteten, hvor Kenwood BM336 “kun” kan lave brød op til 1000 gram, altså 500 gram mindre end BM900. Det ses også på test resultaterne der nærmest er identiske. Det der forhindrer Kenwood BM336 at komme længere op på listen er, at den på trods af sin mindre kapacitet, koster nogenlunde det samme som BM900, hvorfor der ikke er nogen grund til at købe den lille model fremfor den store.

Skulle der være et godt tilbud på Kenwood BM336, så ville vi dog vælge denne fremfor BM900, da 1 kg brød er mere end nok til de fleste familier.

Kenwood BM336 kan i dag købes billigst ved Whiteaway.com

Læs også

Sådan udvælger du det bedste køleskab

Der er nogle ting i ens hjem, som man har mindre brug for end meget …