Hjem / Bolig / Trekvart seng – Den populære størrelse
Trekvart seng

Trekvart seng – Den populære størrelse

Vi bruger i gennemsnit en tredjedel af vores liv i sengen, hvorfor vi også bør gøre os selv den tjeneste, at købe en ordentlig seng at ligge i. Desværre er det ikke alle værelser eller lejligheder, der er store nok til at indeholde en god og stor dobbeltseng. Der findes heldigvis en løsning, der har vist sig at være ekstrem populære – Trekvart sengen. 

Jeg har selv ejet to trekvart senge sammen med min mand, og vi har altid været utrolig glade for dem. Jeg har, i samarbejde med Bedrenaetter.dk, kigget nærmere på de trekvart senge der er på markedet lige nu, og jeg håber at jeg kan hjælpe dig, hvis du står og mangler en ny seng.

Vil du se de anbefalede senge, så klik her for at gå direkte til dem
Men inden vi tager et kig på, hvilke trekvart senge der kan købes lige nu, tænkte jeg, at vi lige skulle tage et kig på fordele samt ulemper ved trekvart senge.

Fordele og ulemper ved trekvart senge

En trekvart seng er super smart og populær, men dermed ikke sagt, at den er det bedste valg for alle. Min mand og jeg, har haft trekvart senge i ca. 5 års tid og vi er rigtig godt tilfredse. Den er ideel til lejligheder og mindre værelser, men havde vi nu haft et soveværelse i en meget stor størrelse, og havde vi haft brug for en ny seng, havde vi nok valg en dobbelt seng. Men er pladsen trang, så er trekvart senge super gode.

Fordele ved en trekvart seng:

  • Den passer ind i de fleste værelser, hvor der ikke er plads til en dobbelt seng.
  • Den er tilpas stor til, at der kan ligge to normale mennesker i den.
  • De kan købes til en fornuftig pris.
  • De er nemmere at flytte rundt på end en dobbelt seng.
  • Der findes et godt udvalg af sengetøj til trekvart senge.
  • De kan nemt købes online.

Ulemper  ved en trekvart seng:

  • De kan være svære at finde i butikkerne, især i et ok udvalg.
  • Egner sig ikke til meget store mennesker, da du selvsagt har lidt mindre plads end i en dobbeltseng.

Det kan være super svært at finde et brugbart udvalg af trekvart senge i butikkerne. Der bliver mest fokuseret på enkeltsenge eller dobbeltsenge og det er lidt ærgerligt, da trekvart senge er så godt et match derimellem. En ting du altid kan gå efter er, at en trekvart seng skal være 140×200 cm.

Nu har jeg en god erfaring med trekvart senge og de er bare ikke nemme at finde, medmindre du går på nettet, hvor der er kommet nogle butikker til med et godt udvalg. Især Bedrenætter.dk har gjort det kanon godt, med at kombinere deres “sengebutik” i Ans med en online forretning, hvor de er MEGET gode til at oplyse om de forskellige senge og faktorer der skal tages hensyn til, når du køber en seng online. Vi har benyttet os af dem to gange før, og kan kun give vores absolut største anbefaling til dem.

Disse trekvart senge bør du kigge nærmere på

Jeg har fået lidt hjælp fra Bedrenaetter.dk, og vil nu præsenterer de tre bedste trekvart senge.

Læg mærke til at den nævnte pris er vejl. salgspriser, og dermed kan den aktuelle tilbudspris være meget lavere.

Jupiter No. 1 – Boxmadras

Trekvart seng - Meget populær seng fra Bedrenaetter.dkJupiter No. 1 er en af de mest solgte trekvart boxmadras. Den har den ideelle størrelse på 140×200 cm og egner sig rigtig godt til teenageværelset, den prisbeviste studerende eller til parret der bor i en mindre lejlighed i byen.

Jupiter No. 1 – Boxmadras er udviklet til personer med et trang budget, men som samtidig ønsker noget godt at ligge i. Der er brugt 250 Pocket fjedre pr. m2. Der er 5 komfortzoner og 25mm polyetherskum. Der medfølger ben/meder, så du ikke skal ud og investere ekstra i dette, ligesom der selvfølgelig medfølger en god topmadras efter eget valg.

Designet er åbent, moderne og rummeligt og sengen er utrolig støttende, behagelig og holdbar! Dertil skal det også nævnes, at den har fået super gode anmeldelser igen og igen. Dette er en seng, du vil glæde dig, til at komme hjem til hver aften!

Prisen for denne trekvartseng er på kun 7.899 kr inkl. Fragt, topmadras og ben.

Boxmadras Comfort (Mest solgte)

Trekvart seng fra Bedrenaetter.dkBoxmadras Comfort er navnet på den næste anbefalelsesværdige bokxmadras. Den ligger i samme pris/kvalitets klasse som Jupiter No. 1 men her er der gået lidt yderligere op i komforten.

Ved denne trekvartseng er der nemlig blevet brugt 274 Pocket fjedre for hver kvadratmeter, hvilket gør den endnu mere behagelig at ligge i. Ligeledes er der lavet 7 komfortzoner i denne seng, hvorimod Jupiter No. 1 “kun” havde 5 komfortzoner. Det betyder at fjedrene er inddelt i zoner, hvor de veksler i hårdhedsgrad for at øge din ligge komfort.

Denne boxmadras har dog “kun” et 5cm koldskumspolstring, hvor Jupiter No. 1 er lavet med et lidt bedre og behageligere materialer i polstringen. Udover disse faktorer, så er begge senge dog kanon gode valg. Ved denne er der mere fokus på ligge komfort, hvorfor den også er mere populær end Jupiter No. 1.

Prisen lyder på 7.298 kr. inkl. Levering, ben og topmadras efter eget valg.

Boxmadras Regal (Luksus versionen)

boxmadras regal - trekvart sengGår vi op i den bedste ende af skalaen, så finder vi trekvartsengens konge, nemlig Boxmadras Regal på de normale 140×200 cm.

Denne seng er bygget efter et ekstremt højt kvalitetskrav, hvor der for alvor er lagt fokus på din ligge komfort, men også design og føling med sengen. Polstringen består af Memory skum og Latex, hvilket giver en helt fantastisk blød fornemmelse. Inde i madrassen er der en kombination af de lidt bedre Bonell og MultiPocket fjedre, der giver dig den ultimative ligge komfort.

Sengen er opdelt i 7 komfortzoner for din skyld og stofferne er syet sammen med en helt bestemt og tidskrævende teknik, der øger den generelle levetid og holdbarhed betydeligt.

Denne Regal boxmadras trekvart seng er lavet i så høj kvalitet, at Bedrenaetter giver dig hele 10 års garanti mod ramme og fjedrebrud. Med til sengen medfølger der enten champagne eller egetræs ben i virkelig lækker og eksklusiv kvalitet.

Til sengen kan der tilkøbes en sengegavl i samme flotte kvalitet og design, ligesom der kan tilkøbes en luksus topmadras i enten et latex materiale eller i 3D memory skum.

Prisen for Boxmadras Regal er kun 12.499 kr. inkl. Levering og ben til sengen.

Læs også

Varmepumpe til sommerhus: Dette skal du have fokus på

Hvis du har i sinde at købe en varmepumpe til dit sommerhus, er der flere …