Hjem / Bolig / 7 Brødrister – Du mangler 1 af dem!
Brødrister

7 Brødrister – Du mangler 1 af dem!

Der skal vist ikke være nogen tvivl om  at et stykke ristet brød altid er et hit ved morgenbordet. Men et stykke ristet brød kommer desværre ikke ad sig selv, så det kræver selvfølgelig at du har en brødrister.

Men en brødrister i 2014 er jo ikke “bare” en brødrister. Vi sætter alle nogle store krav til de produkter vi viser frem i vores hjem. Det visuelle er utrolig vigtigt for os, så brødristeren SKAL være flot at se på og matche resten af køkkenets stil. Dertil så lever vi i 2014, hvor den teknologiske udvikling er ENORM. Derfor må vores brødristere da også gerne være lidt smartere end “bare” at riste et stykke brød. Vi kan godt lide lidt forskellige funktioner og gadgets.

Jeg har fundet nogle brødristere frem, som både er effektive, flotte og måske interessante for dig?

Dualit Newgen 2 Slice toaster

Dualit newgen 2 slice toast brødrister

Den første brødrister jeg har valgt er denne Dualit Newgen 2 slice toaster. Med denne maskine kan du riste et eller to skiver ad gangen og som en ekstra feature, så tilpasser den sig automatisk til brødes tykkelse. Maskinen kan producere 65 stykker toast brød i timen eller 2 skiver på lige under 1 min.

Maskinen er yderligere udstyret med en optøningsfunktion samt en bollerister. Du kan selvfølgelig også manuelt justere hvor lang tid brødet skal have.

Dualit Newgen 2 slice toast er en håndlavet brødrister, der bliver samlet i Storbritannien. Designet er som taget ud af en amerikansk 80’er film og rammer derfor perfekt i den populære retro stil.

Brødristeren kan købes i hele 14 forskellige farver, så der burde være en chance for, at du finder en farve det matcher dit køkken rigtig godt.

KitchenAid 2204EOB brødrister – Bedst i brødrister test 2014!

KitchenAid 2204EOB brødrester

Den anden maskine i dag er en KitchenAid 2204EOB brødrister.  Dette siges at være den absolut BEDSTE brødrister på markedet! Den vandt blandt andet titlen som “Bedst i test” hos forbrugerrådet TÆNK i februar 2014.

Maskinen har 7 forskellige ristegrader og holder desuden dit ristede brød varmt, hvis du ikke er klar til at spise det lige når det er færdig ristet.

Brødristeren har desuden funktioner som f.eks en bagelindstilling, så den kun rister på en side, en optøningsfunktion og sidst men ikke mindst en sandwich funktion.

Bugatti Volo Toaster

Bugatti Volo brødrister

Bugatti Volo toaster er den næste brødrister i rækken. Her er tale om en maskine med et anderledes og spændende design der helt sikker vil tiltale mange danskere.

Bugatti brødristeren har en masse gode funktioner som f.eks bagelindstilling, optøningsfunktion og bollerister. Det er også muligt at genvarme sit ristede brød, uden at det får yderligere farve, hvilket jeg personligt godt kunne bruge. Maskinen kan købes i farverne hvid, orange og grøn. Dermed skulle der være en god mulighed for at finde en farve der passer godt ind i dit køkken.

Dualit Architect toaster 2 slice

Dualit Architect Toaster 2 slice

Dualit Architect toaster 2 slice er den næste brødrister i rækken. Denne brødrister har et super flot og nærmest futuristisk design. Som ekstra feature har du desuden mulighed, for at udskifte panelerne på maskinen til lige den farve du ønsker.

Denne brødrister har lige som mange andre også både en optønings- samt bagelsindstilling, men den har også en såkaldt pop and peak funktion. Det vil sige, at du under ristningen af dit brød, har mulighed for at skubbe dit brød op af risteren og tjekke hvordan det ser ud, uden at afbryde brødristeren.

DeLonghi CTOV2003BK Vintage

DeLonghi CTOV2003BK vintage brødrister

Den næste brødrister jeg har valgt er en DeLonghi CTOV2003BK Vintage.

En brødrister med et flot, simpelt og minimalistisk design. Dette er en maskine med de samme mange funktioner, som de fleste andre brødristere også har. F.eks. optønings- og bagelsfunktion, variabel ristekontrol, ekstra brede brødsprækker og en udtagelig krummebakke, så du har mulighed, for at gøre maskinen ordentlig ren.

Maskinen kan selvfølgelig købes i flere forskellige farver, så du har mulighed for at vælge den du bedst kan lide.

Morphy Richards Accents Toaster

Morphy Richards Accents brødrister

Morphy Richards Accents Toaster minder meget om en DAB radio af udseende. Denne brødrister har et super flot amerikansk design. Den er fremstillet i rustfrit stål og du har mulighed for at vælge imellem 5 forskellige farver.

Med denne brød rister har du mulighed for at riste op til 4 stykker brød ad gangen. Den har 9 forskellige risteniveauer, en optøningsfunktion, genopvarmningsfunktion samt en high-lift funktion, der giver dig mulighed for at riste små stykker brød, da den løfter brødene højt op, så det er er nemt at få dem ud af maskinen.

Sidst men ikke mindst har maskinen en stop-knap, udtagelig krummebakke og coolzone sider, hvilket vil sige at der ikke er fare for at brænde sig på siderne, da de ikke bliver brændvarme.

Dualit Vario 6 slice toaster

Dualit Vario 6 slice toaster brødrister

Den sidste brødrister jeg har valgt er en Dualit Vario 6 slice toaster.

Denne maskine er absolut blandt toppen af poppen. Med denne maskine har du mulighed for at riste helt op til 6 skiver ad gangen, hvilket jeg synes kan være super praktisk på en morgen, hvor hele familien skal nå at spise morgenmad, før man skal afsted i skole og på arbejde.

Maskinen er håndlavet i England og har et super flot og klassisk design, som passer ind i de fleste hjem, der er desuden mulighed, for at vælge imellem 3 forskellige farver.

Denne maskine kan riste help op til vandvittige 195 skiver brød i timen. Så du kan rolig invitere familien på morgenmads buffet!

Læs også

Varmepumpe til sommerhus: Dette skal du have fokus på

Hvis du har i sinde at købe en varmepumpe til dit sommerhus, er der flere …