Hjem / Bolig / Undgå indbrud i dit hjem

Undgå indbrud i dit hjem

Vi er alle sammen naturligvis interesserede i at undgå indbrud, men ikke desto mindre, er det noget, der sker jævnligt rundt omkring. Hvis du gerne vil sikre dig selv og dit hjem bedst muligt mod det, er der forskellige ting, du kan gøre. Se nogle forskellige tips her.

Er uheldet allerede ude?

Hvis uheldet allerede er ude, er din lås måske blevet ødelagt eller lignende. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte en låsesmed. Han kan hjælpe dig med udskiftning af din lås f.eks. Tjek eksempelvis låsesmed Gladsaxe.

Samarbejd med dine naboer

Hvis du gerne vil undgå indbrud i fremtiden, er det essentielt, at du samarbejder med dine naboer. Hvis I hjælper hinanden i nabolaget, kan det hjælpe rigtig meget. Dine naboer kan bl.a. hjælpe dig med at få dit hjem til at se beboet ud, hvilket er noget af det vigtigste, hvis du vil holde tyvene væk fra dit hus. Dine naboer kan hjælpe dig med at tømme din postkasse, de kan rykke rundt på dine ting udenfor og andet. Hvis du stoler på dine naboer, kan de ovenikøbet hjælpe dig med at tænde lys i dit hjem om aftenen. Det vil få tyvene til at tro, at der er nogen hjemme.

Reklamer ikke med dine rejser

Noget andet du kan gøre for at mindske chancerne for indbrud, er ved at undgå at ”reklamere” for meget med dine ferier eller lign. Hvis du f.eks. skriver ud til alle dine venner på facebook, at du tager på ferie i uge 37, kan det lynhurtigt sprede sig til tyvene, som nu ved, at dit hjem står tomt en hel uge. Hold det derfor helst for dig selv eller nøjes med at skrive privat med folk om det. Hvis du gerne vil poste billeder fra din ferie, så vent til du er hjemme igen.

Læs også

Kan en renovering øge boligens værdi?

Når man foretager en større renovering i hjemmet, er det ikke kun noget, der påvirker …