Hjem / Gode råd / Tænk trappen ind i dine husdrømme

Tænk trappen ind i dine husdrømme

Har du fået eget hjem på hjernen? Går du med et klart billede af, hvordan dit fremtidige hjem skal tage sig ud? Skal den være i flere planer? Du har måske allerede besluttet dig for farverne på dine vægge, og hvilken stil huset skal være i. Men har du tænkt trappen med? Det er vigtigt, at du overvejer, hvilken trappe, der passer ind i dine drømme af flere årsager. Du kommer først og fremmest til at benytte trappen til at komme fra etage til etage. Trinnene er til for at blive trådt på. Samtidig er trappen en af de ting, som fylder i et hus. Det kan være både på godt og skidt. En trappe som passer ind, hæver hjemmet til et nyt niveau. Til gengæld kan en trappe skille sig ud og forstyrre det udtryk, du ellers har gået og gennemtænkt. Og hvor mange kender du i grunden, som har skiftet sin trappe ud? Indendørs trapper bliver oftest stående i menneskealdre, så det er altså meget væsentligt, at du får den indendørs trappe, som passer ind i dine drømme.

Materialet er afgørende for det udtryk, du ønsker

Fordi alle har forskellig smag i indretning af vores hjem, er der også stor forskel på, hvilket materiale, der passer bedst ind i indretningen. Det kan være, du går med drømmen om en klassisk trætrappe i en bestemt sort. Måske lyst, livligt ask- eller egetræ? Det kan være, du hellere vil have noget mørkere. Der er stor forskel på, hvilken type træ, du vælger, for træ kan være både roligt og lidenskabeligt. Det er et materiale, som man ser. Trapper er dog ikke forbeholdt træ, og der er en bred vifte af materialer, du kan vælge imellem hos HB Trapper. HB Trapper er eksperter i de forskellige materialer, man arbejder med, når man arbejder med trapper.

De producerer fx deres egne materialer, når de arbejder med trapper i jern eller stål. Det betyder, at du får mest muligt for pengene, når du skal have sat din ståltrappe op indendørs eller udendørs. Stål er et materiale, som er ekstremt holdbart, og HB Trappers ekspertise dækker flere metalliske materialer som:

  • Stål

  • Rustfrit stål

  • Messing

  • Aluminium

Indendørs ståltrapper giver et stilrent, smukt og elegant udtryk. Det er en meget alsidig løsning, fordi det ikke stjæler opmærksomhed fra omgivelserne, men heller ikke bliver kedeligt. Og så er det som sagt et holdbart materiale, som også kan begå sig udendørs.

Svævende trapper, som snor sig efter dine drømme

Materialerne betyder meget, når du vælger din indendørs trappe. Men det er også vigtigt, at den fylder det, du ønsker. Det kan være, den skal sno sig, så du udnytter pladsen bedst? Snoede trapper fylder mindre, men de gør deres arbejde til perfektion. Måske går du mere flamboyant til værks, og du leder efter noget med en wow-effekt. Der er de svævende trappetrin svaret. De bliver monteret i væggen, så det ligner troldmandsskab, når du bevæger dig mellem dine etager.

Læs også

Hvordan foregår en nedbrydning i Nordjylland?

Der er hver dag mange, der beslutter sig for, at det er tid til, at …