Hjem / Bolig / Skab mere liv i din indretning

Skab mere liv i din indretning

Savner du, at der sker lidt mere i din indretning? Det kan være rigtig sjovt at indrette, men det kan faktisk også være rigtig svært. Den vigtigste regel når du indretter dit hjem er, at du skal gøre lige, hvad du har lyst til. Men hvis du er tom for idéer og mangler inspiration til at skabe lidt mere liv, kan du få det her.

Brug flere farver i din indretning

Det er generelt sådan, at farver skaber rigtig meget liv. Det samme gælder i indretning. Hvis du bliver med til at få flere farver ind i dit hjem, vil du også kunne mærke, at der bliver tilføjet mere liv. Det er meget forskelligt, hvor meget farve, folk kan lide i deres indretning, men du kan altid tilpasse det din stil. Du kan få farver ind ved at male møbler og vægge, købe farverige sofapuder, nips, vaser, gardiner, tæpper m.m. Mængden af farve kommer helt an på stil og mod.

Gør mere ud af dine vægge

Det skaber sjældent ret meget liv, hvis et rum er fyldt med helt bare og hvide vægge. Derfor kan du forsøge at gøre lidt mere ud af dem. Det kan du gøre ved f.eks. at lave billedvægge med en masse fede plakater i rammer. Hvis du ovenikøbet har malet væggene, vil det komme til at se rigtig flot ud. Du kan altid kombinere de nye plakater med nogle ældre og mere personlige fotografier eller malerier. Du kan købe plakater hos Wallshop.

Gå aldrig ned på planter

Du kan næsten ikke få for mange planter i dit hjem. Planter er en rigtig nem måde at tilføje noget liv. Det gør virkelig bare noget for et rum, så du bør aldrig gå ned på planter. Du kan ovenikøbet finde utallige fine krukker til dine planter.

Læs også

Skab et godt førstehåndsindtryk hos kunderne

Det førstehåndsindtryk, kunderne får af dit firma, kan være afgørende for, om de vælger at …